Főoldal / Szakertő válaszol / Csak fiúknak / Nem áll fel teljesen, mi ...
  

Nem áll fel teljesen, mi a bajom?

ora 2009-07-31 21:47:31
Nem áll fel teljesen, de a bőrt a makkomról gond illetve fájdalom nélkül le tudom húzni. Miért van ez? Talán annyira aggódom, hogy nincs valami rendben,hogy nem áll fel teljesen? Anyukám azt mondta, hogy majd ha először szexelek, akkor majd feláll teljesen magától az izgalomtól és a cselekményektől, ez igaz? Mikor lesz legkésőbb magömlésem? Előre is köszönöm! Egy 16 éves srác...

Szakértőnk válasza a Nem áll fel teljesen, mi a bajom? kérdésre

Kedves 16 éves!

16 éves korban is sokat alakulnak még a nemiséggel kapcsolatos szervek és működések. Van még növekedés, fejlődés és sok új élmény és tapasztalat, ami hátra van. Azonban neked teljesen igazad van, érdemes megvizsgáltatnod magad. Ennek során felfedezhetnek megsegíteni  valókat és az is lehet, hogy türelmedet kérik, ha semmit sem találnak. Előfordul ugyanis, hogy valakinél később sikerül beindulni egyes újabb működéseknek, de aztán gyorsan utoléred a társaidat.

Mivel erre nagy hatással van a mozgáshiány, az egyes betegségek, genetikai lehetőségek és például a hiánybetegségek, szükséges hogy mostanában lássanak téged a szakemberek. Belgyógyász-endokrinológus, ultrahangos szakember és uro-andrológus is megvizsgálhat. Igazán értelmes srác vagy, hogy így gondolsz a jövődre és figyeled a saját fejlődésedet.
Remélem, hogy mindenre megkapod a választ hamarosan. Ha nehézséged van ezen találkozások, vizsgálatok leszervezésében, anyukád meggyőzésében, bármiben, szívesen segítek neked.

dr. Tóth Emese

  Kapcsolódó cikkek


 KamaszPanasz
Hirdetések