Receptek, nassolás

#Receptek #nassolás

55 db cikk a témában

#recept
2010.07.18.

Csokis kalács hízni vágyóknak

Nem éppen a diéta lett előtérbe helyezve, de néha igenis nem árt kicsit kényeztetni magunkat! Főleg ha ilyen finomságról van szó, mint a kalács. S ha még csokis is...

#lepény
2010.04.30.

Habos őszibaracklepény hízni vágyóknak

Egy isteni desszert receptjét osztjuk meg most veletek, melyet minden torkos szájú kicsinek és nagynak bátran ajánlunk! Ha hízni szeretnél akkor bátran láss hozzá az elkészítéséhez!

#recept
2010.03.31.

Joghurttorta - liszt és tojás nélkül

Ezt a könnyen és gyorsan elkészíthető desszertet lisztérzékeny locsolóid is bátran fogyaszthatják! Lisztérzékenyeknek, keringési problémákkal küzdőknek, epe-és gyomorbetegeknek és hízni vágyóknak ajánljuk.

#recept
2010.03.17.

Tepsis Rafaello lisztérzékenyeknek

A rendkívül népszerű desszertkülönlegesség receptét most közkinccsé tesszük. A mostani receptünk alapján elkészített finomságot lisztérzékenyeknek és hízni vágyóknak is ajánljuk.

#recept
2009.12.12.

Mandulás muffin liszt-és laktózérzékenyeknek

Íme egy mindenki által könnyen és gyorsan elkészíthető, igazi karácsonyi süti! Melegen ajánljuk liszt-és laktózérzékenyeknek, csontritkulásosoknak és hízni vágyóknak is.

#lángos
2009.09.28.

Kefires lángos lisztérzékenyeknek

Nem csak a strandon kívánatos, hanem gyors vacsoraként is remek lehet a kefíres lángos. Akár fokhagymával, akár tejföllel vagy sajtosan tálalod, biztos lehetsz benne, hogy az utolsó darabig elfogy! Kínáld meg lisztérzékeny barátaidat is.

#pogácsa
2009.08.27.

Burgonyás pogácsa epebetegeknek

Ismét egy tipikus magyar desszert, a pogácsa. Te sütöttél már? Ha nem, ha igen, most itt egy újabb recept, hogy lisztérzékeny, gyomorfekélyes, epebeteg barátaidat is meg tudd kínálni belőle.

#kuglóf
2009.06.23.

Kapucnis rizskuglóf lisztérzékenyeknek

A kuglóf egy könnyű, remek sütemény, ami vacsorának vagy reggelinek is kiváló lehet. A gluténmentes hozzávalókkal akár lisztérzékenyek is fogyaszthatják!