Receptek, nassolás

#Receptek #nassolás

55 db cikk a témában

#desszert
2017.09.10.

Almakrém laktózérzékenyeknek

Kínáld laktózérzékeny barátaidat nyugodt szívvel az alábbi recept alapján készült desszerttel, ami nem terheli a gyomrod és nagyon finom. Az alma szezonjára ideális falánkság.

#alma
2017.08.07.

Alma csatni lisztérzékenyeknek

Szószként sült húsok mellé tökéletes a csatni. Kóstoltad már az almás csatnit? Ha nem akkor itt az idő, hogy ne csak megkóstold, hanem házilag el is készítsd. Szép üvegekben, szépen becsomagolva kedveskedhetsz velük lisztérzékeny családtagjaidnak is.

#só
2015.08.12.

Sós perec lisztérzékenyeknek

Sós perecet árulnak minden büfében, minden vidámparkban és minden strandon. Gyorsan oltja az éhséget, könnyű elkészíteni, sokáig eláll és olcsó nassolnivaló. Kell ennél több indok, hogy otthon is elkészítsd? Ha alábbi receptünk alapján készíted el, akkor lisztérzékenyek is fogyaszthatják a pereced.

#só
2014.04.08.

Sós gofri lisztérzékenyeknek

Gofri, na de sósan? Igen! Margarinnal, lekvárral, mézzel és mogyoróvajjal is egyaránt finom. Fogyaszthatják laktóz- és lisztérzékenyek egyaránt!

#intelligens
2014.03.31.

Intelligens krémes csontritkulásosoknak

Miért is intelligens ez a krémes? Talán már kevés hozzávalóval gyorsan és egyszerűen el lehet készíteni, esetleg mert csontritkulásosok, lisztérzékenyek, epebetegek, gyomorfekélyesek és hízni vágyók is fogyaszthatják? Készítsd el és döntsd el te magad!

#kókusz
2014.03.13.

Kókuszkocka hízni vágyóknak

A kókuszkocka mindenki kedvence, sütés nélkül egyszerűen elkészíthető. Ráadásul a mézes tésztának köszönhetően nem szárad ki, így már pár nappal a fogyasztás előtt megsüthetjük, majd száraz, hűvös helyen tároljuk.

#linzer
2013.08.25.

Linzertészta kukoricalisztből

Linzer, tea és egy jó beszélgetés. Ki ne szeretné? Itt egy recept, hogy ez efféle élvezeteket a lisztérzékenyek is élvezhessék.

#burgonyás
2013.07.28.

Burgonyás keksz liszt- és laktózérzékeknek

Liszt- vagy laktózérzékeny barátaid jönnek látogatóba? Lepd meg őket egy kis kedvességgel, és süss burgonyás kekszet, kávé és tea mellé egyaránt ideális.

#rizsliszt
2013.07.12.

Keksz lisztérzékenyeknek

Kekszet majszolunk tízóraira, kávé mellé és a filmnézés közben is. Miért fizess érte, ha egyszerűen meg tudod csinálni te is otthon? Köztudottan mindenből jobb a házilag készített. Lentebb egy rizslisztes keksz receptjét olvashatod, amit lisztérzékenyek is fogyaszthatnak.

#alma
2013.07.03.

Almás rétes cukorbetegeknek

Íme egy egyszerű és nagyon finom desszert receptje, amivel cukorbeteg barátaidat is bátran megkínálhatod!

#recept
2013.05.26.

Banántorta - cukorbetegeknek is!

Nem tudod mivel kedveskedj szeretteidnek? Ez a gyorsan és egyszerűen elkészíthető desszert biztos siker, hogy emelje az adventi készülődés hangulatát! Ráadásul cukorbetegek is fogyaszthatják!

#sajt
2013.04.11.

Sajtos rúd

A sajtos rúd remek vendégváró! Alábbi receptünk alapján gyorsan elkészítheted és a siker garantált lesz!