Receptek, gyümölcs

#Receptek #gyümölcs

27 db cikk a témában

#alma
2012.11.27.

Almás lepény lisztérzékenyeknek

A piacon már kaphatók a finomabbnál finomabb almák. Igazi őszi finomságy ez az almás lepány. A receptet úgy állítottuk össze, hogy lisztérzékenyek is fogyasztani tudják, így senki sem marad ki a jóból. Egy pohár tejjel isteni nassolnivaló.

#almalé
2011.02.26.

Forró almalé gyomorfekélyeseknek

Nincs is jobb érzés ebben a nagy hidegben, mint hazaérve meginni egy pohár forró almalevet. És milyen egyszerű elkészíteni!

#recept
2011.01.19.

Feketeerdő torta lisztérzékenyeknek

Igazi ínyencséggel szolgálunk mostani receptünkben. A feketeerdő torta egy olyan receptjével ismertetünk meg, amelyet lisztérzékenységben szenvedők és hízni vágyók is bátran fogyaszthatnak.

#rizs
2010.09.11.

Rizstorta epebetegeknek

Ezt a finomságot lisztérzékenyek is fogyaszthatják, de figyelem, diétázóknak sajnos tiltólistás étel! Fogyaszthatják lisztérzékenyek, epebetegek, gyomorfekélyesek, vesebetegek és hízni vágyók is.

#recept
2009.10.24.

Amerikai gyümölcssaláta csontritkulásosoknak

Az ősz rengeteg zamatos gyümölccsel ajándékoz meg bennünket. Itt az idő, hogy egy finom salátát készíts belőlük - kicsit másképp. Hidd el, tuti siker! Ajánljuk receptünket lisztérzékenyek, gyomorfekélyesek, keringési problémákkal küzdők és csontritkulásosok figyelmébe.

#gyümölcs
2009.06.11.

Kora nyári gyümölcsleves lisztérzékenyeknek

Örök klasszikus, ami percek alatt összeüthető, nem igényel különösebb főzési tudományt és nagyon finom. Epebetegeknek és lisztérzékenyeknek is ajánljuk receptünket.