Receptek, étrend

#Receptek #étrend

108 db cikk a témában

#sajt
2021.08.14.

Sajtsaláta csontritkulásosoknak

Egészségesebben és változatosabban szeretnél étkezni? Egy kis életmódváltásra lenne szükséged? Iktasd be a hétköznapjaidba a sajtsalátát. Ez a saláta gyümölcsöt és zöldséget is tartalmaz, ezek által rengeteg ásványi anyagot és vitamint juttatsz a szervezetedbe. Csontritkulásosok és chronosok is bátran fogyasszák!

#eper
2021.08.11.

Eperturmix tejérzékenyeknek

Nyári meleg napokon mi esne jobban egy hűsítő eperturmixnál? Készítsd el gyorsan, könnyedén házilag alábbi receptünket követve.

#recept
2021.07.10.

Csokis bomba lisztérzékenyeknek

A neve alapján már csak jó recept lehet! És valóban! A csokis bomba receptünk mindenki számára kiváló desszert lesz, aki kicsit is szereti a hasát! Receptünket lisztérzékenyek számára is tudjuk ajánlani.

#sajt
2021.03.06.

Rántott sajt vegetáriánusoknak

Minden gyerek szereti a rántott sajtot! Készítsd el hát nekik otthonodban, nagyon egyszerű, gyors és finom étel, amit lisztérzékenyek, cukorbetegek és vegetáriánusok is fogyaszthatnak.

#túró
2019.08.18.

Túrógombóc spenótágyon epebetegeknek

Könnyű és egészséges ételt szeretnél főzni? Készítsd el alábbi receptünk alapján a túrógombócot spenótágyon, melyet vashiányosok, csontritkulásosok, cukorbetegek, gyomorfekélyesek és epebetegek is!

#hal
2019.08.18.

Fokhagymás tengeri hal-filé cukorbetegeknek

Ha igazán egészséges, finom és egyszerűen elkészíthető ételt szeretnél az asztalra tenni, akkor készítsd el alábbi receptünk alapján a tengeri halat. Fogyaszthatják cukorbetegek és keringési problémákkal küzdők is.

#vagdalt
2019.08.10.

Vagdalt nagy virsli szemekkel laktózérzékenyeknek

Amikor kirándulni mész a családdal valami laktatót szeretnél a szendvicsbe rakni, olyat ami eláll viszonylag sokáig. Próbáld ki alábbi receptünk alapján elkészíteni a szendvicsbevalót! Liszt-és-laktózérzékenyeknek is nyugodt szívvel kínálhatod szendvicsed.

#sajtmátás
2019.05.13.

Sajtmártás csontritkulásosoknak

Alábbi receptünket ajánljuk húsételek vagy nachos mellé, nagyon finom és egyszerűen elkészíthető. Fogyaszthatják csontritkulásosok, epebetegek, gyomorfekélyesek és keringési problémákkal küzdők egyaránt.

#pizza
2019.02.28.

Pizzás csiga lisztérzékenyeknek

A pizzás csiga jó tízórai, uzsonna és kiváló vendégváró. Ha lisztérzékeny vendéged jön vagy tojásallergiás rokon számára készül a finomság, akkor alábbi receptünk alapján készítsd!

#makaroni
2018.12.22.

Makaróni csőben sütve vegetáriánusoknak

Vegetáriánus vendégek látogatnak meg, kedveskedni szeretnél nekik, nem csupán salátával szeretnéd őket kínálni? Készítsd el alábbi receptünk alapján a könnyen elkészíthető és ízletes makarónit. Lisztérzékenyek is bátran fogyasszák!

#kukoricaliszt
2018.09.29.

Kukoricaliszt-leves galuskával lisztérzékenyeknek

Látogatóba jön egy lisztérzékeny rokonod vagy barátod és nem tudod mit főzz? Segíthetünk. Kukoricalisztet fogyaszthatnak lisztérzékenyek, úgyhogy ezt használjuk alábbi receptünkben.

#káposzta
2018.08.12.

Káposztás sztrapacska lisztérzékenyeknek

A szlovákok nemzeti ételkülönlegessége a sztrapacska, készítsd el otthonodban is! Káposztás variációját, amit lisztérzékenyek is fogyaszthatnak, lentebb olvashatod.