Receptek, étrend

#Receptek #étrend

108 db cikk a témában

Pasta carbonara lisztérzékenyeknek
#tészta
2024.03.14.

Pasta carbonara lisztérzékenyeknek

Varázsold Olaszország gasztronómiai világát otthonodba alábbi receptünk segítségével. Lisztérzékeny és hízni vágyó vendégeidet is kínáld ebből a tésztaféléből!

Karácsonyi grillázs csontritkulásosoknak
#karácsony
2023.12.22.

Karácsonyi grillázs csontritkulásosoknak

A karácsony ízeihez egyértelműen hozzátartozik a karamell és a dió, így a grillázs is! Készítsd el, és kínáld bátran csontritkulásos, lisztérzékeny, tojásra allergiás és hízni vágyó vendégeidnek!

Kenyér lisztérzékenyeknek
#recept
2023.12.09.

Kenyér lisztérzékenyeknek

A gluténérzékenység hazánkban is egyre több embert érint. Ilyenkor nem könnyű a főzés és a sütés, hiszen a hagyományos alapanyagokat nem minden esetben tudja használni az ember.

Sajtos sárgarépasaláta
#sajt
2023.07.04.

Sajtos sárgarépasaláta

A sárgarépa jelentős vitaminforrás, nagyon egészséges, ezért ajánlott sokat fogyasztani. Hogyan csempészd be étrendedbe? Salátaként!

Tzatziki saláta lisztérzékenyeknek
#tzatziki
2023.05.01.

Tzatziki saláta lisztérzékenyeknek

A görögök hagyományos étele a tzatziki saláta, készítsd el te is otthon és varázsold otthonodba a mediterrán országot. Utazzanak veled ebbe az ízvilágba a cukorbetegek és a lisztérzékenyek is!

Pizza tepsiben sütve lisztérzékenyeknek
#pizza
2023.02.22.

Pizza tepsiben sütve lisztérzékenyeknek

Örök kedvenc a pizza. Mindenki ismeri, mindenki szereti. Manapság már pár perc alatt könnyedén elkészíthető minimális erőráfordítással is. Íme, egy különleges recept azoknak, akik lisztérzékenyek, de mégsem szeretnének kimaradni a kulináris élvezetekből. Ajánljuk laktóz és tojásérzékenyeknek is!

Rántani való zöldségek
#recept
2023.01.27.

Rántani való zöldségek

Zöldségek az egészség fő forrásai - tartja a mondás. Mostani receptünkben tuti tippeket adunk arra, hogy hogyan készíts remek zöldséges ételeket.

#ananász
2022.02.26.

Ananászos tonhal saláta lisztérzékenyeknek

Egy nagyon gyors, könnyű, frissítő és egészséges ételt szeretnél? Az ananászos tonhal saláta akkor neked való! Diétázni vágyóknak, lisztérzékenyeknek és keringési problémákkal küzdőknek is egyaránt ajánljuk az alábbi recept alapján elkészített salátát.

#horiatiki
2021.09.30.

Horiatiki, görög saláta laktózérzékenyeknek

A horiatiki ízvilága jellegzetes és nagyon gazdag. Egyediségét a tofu és az oregano kölcsönzi. Elkészítése egyszerű, és garantáltan megéri a fáradozást! Ajánljuk laktóz- és lisztérzékenyeknek, keringési problémákkal küzdőknek.

#sajt
2021.09.17.

Francia sajtleves csontritkulásosoknak

A francia konyha világába nyerünk némi betekintést a mostani receptünk segítségével. A sajtleves egy igen különleges, ám annál könnyebben elkészíthető remek étel, amelyet csontritkulásban szenvedőknek melegen ajánlunk!

#csiburéki
2021.09.05.

Csiburéki lisztérzékenyeknek

Szeretnél valami nem mindennapit készíteni a ebédlőasztalra? Készítsd el receptünk alapján a csiburékit, ezt egy orosz tésztakülönlegességet, amit lisztérzékenyek is fogyaszthatnak.

#ananász
2021.08.29.

Ananászos csirkemell vesebetegeknek

Ha a csirkét fel szeretnéd dobni egy kis nyári ízzel és magadat Hawaiira varázsolni, akkor készítsd el alábbi receptünk alapján az ananászos csirkemellet. Bátran fogyasszák vesebetegek, crohnosok, liszt- és laktózérzékenyek egyaránt!

#csoki
2021.08.24.

Csokipuding házilag laktózérzékenyeknek

Édességgel szeretnéd meglepni kedvesed, de elfogyott otthon a pudingpor? Ne pánikolj! Készítsd el alábbi receptünk alapján házilag a csokipudingot, melyet akár laktózérzékenyek, lisztérzékenyek, hízni vágyók és hasnyálmirigy problémákkal küzdők is fogyaszthatnak!