Receptek, cukor

#Receptek #cukor

41 db cikk a témában

#lecsó
2010.08.14.

Lecsós palacsinta

A "palacsinta" szó hallatán mindenkinek összefut a nyál a szájában, és valami kellemes nassolásra és desszertre gondol. Mostani receptünkben egy tuti tippet adunk arra, hogy a palacsinta előételnek is kiváló. Lisztérzékenyek is bátran fogyaszthatják, mert rájuk is gondoltunk!

#linzer
2010.08.08.

Linzerkarika laktózérzékenyeknek

A nagymama tuti receptje. Szinte nincs olyan, aki ne ismerné, és ne kedvelné a linzerkarikát. Egyszerű, de nagyszerű. Receptünket laktóz- és lisztérzékenyek is bátran kipróbálhatják!

#recept
2010.07.18.

Csokis kalács hízni vágyóknak

Nem éppen a diéta lett előtérbe helyezve, de néha igenis nem árt kicsit kényeztetni magunkat! Főleg ha ilyen finomságról van szó, mint a kalács. S ha még csokis is...

#recept
2010.03.31.

Joghurttorta - liszt és tojás nélkül

Ezt a könnyen és gyorsan elkészíthető desszertet lisztérzékeny locsolóid is bátran fogyaszthatják! Lisztérzékenyeknek, keringési problémákkal küzdőknek, epe-és gyomorbetegeknek és hízni vágyóknak ajánljuk.

#sárga túró
2009.04.11.

Sárga túró

Egy nagyon finom húsvéti étel, amit csak az ország keleti részén ismernek. Sonkával és kaláccsal kell enni, isteni finom. Vannak helyek, ahol a Húsvét elképzelhetetlen enélkül.