Receptek, cukor

#Receptek #cukor

41 db cikk a témában

Aranygaluska laktózérzékenyeknek
#aranygaluska
2024.03.07.

Aranygaluska laktózérzékenyeknek

Azt hitted, az aranygaluska elkészítése nehéz hadművelet? Hát nem! Egyszerű és remek vendégváró édesség, mert amíg kel a tészta, addig rengeteg időd van mást elintézni. Fogyaszthatják laktózérzékeny, hízni vágyó és hasnyálmirigy problémákkal küzdők is!

Muffin laktózérzékenyeknek is
#muffin
2024.02.13.

Muffin laktózérzékenyeknek is

Ma már a muffin receptek száma szinte határtalan: a sóstól az édesig találhatunk kedvünkre való receptet. Mi most egy olyan recepttel álltunk elő, amelyet tejérzékenyek is bátran fogyaszthatnak!

Karácsonyi grillázs csontritkulásosoknak
#karácsony
2023.12.22.

Karácsonyi grillázs csontritkulásosoknak

A karácsony ízeihez egyértelműen hozzátartozik a karamell és a dió, így a grillázs is! Készítsd el, és kínáld bátran csontritkulásos, lisztérzékeny, tojásra allergiás és hízni vágyó vendégeidnek!

Palacsinta laktózérzékenyeknek
#palacsinta
2023.09.13.

Palacsinta laktózérzékenyeknek

Ki az, aki ne ismerné, ne szeretné? Finom, édes és kellemes délutáni nasi is lehet belőle, de főfogásként is kiválóan alkalmas étek: a palacsinta! Tippeket adunk, hogyan készítsd el, hogy még a laktózérzékeny barátaidat is meg tudd kínálni.

Flan karamellöntettel – spanyol desszert lisztérzékenyeknek
#flan
2023.03.18.

Flan karamellöntettel – spanyol desszert lisztérzékenyeknek

Ha édesszájú vendégeidnek szeretnél kedveskedni, akkor válaszd a spanyol desszertet, a flant karamellöntettel. Nagyon könnyen elkészíthető és garantált, hogy mindenki megnyalja mind a tíz ujját! Kínáld vele lisztérzékeny és hízni vágyó barátaidat, családtagjaidat!

Szív alakú mogyoróvajas keksz
#Valentin-nap
2023.02.13.

Szív alakú mogyoróvajas keksz

A Valentin nap remek alkalom arra, hogy egy könnyű, szív alakú mogyoróvajas keksszel lepd meg a kedvesed! A mogyoróvaj elkészítése egyszerűbb, mint gondolnád, tele van fehérjével és értékes tápanyagokkal, valamint ennél könnyebben elkészíthető sütit nehezen találhatsz. Ráadásul fél óra alatt elkészül.

#zöldség
2021.09.23.

Zöld zöldségleves epebetegeknek

Az egészséges életmód elengedhetetlen része a zöldség és gyümölcs fogyasztás. A zöldségben rejlő vitaminokat szervezetedbe juttathatod levesként is. Készítsd el alábbi receptünk alapján a zöld zöldséglevest, amiből epebetegek és vashiányosok is nyugodtan kanalazhatnak.

#csoki
2021.08.24.

Csokipuding házilag laktózérzékenyeknek

Édességgel szeretnéd meglepni kedvesed, de elfogyott otthon a pudingpor? Ne pánikolj! Készítsd el alábbi receptünk alapján házilag a csokipudingot, melyet akár laktózérzékenyek, lisztérzékenyek, hízni vágyók és hasnyálmirigy problémákkal küzdők is fogyaszthatnak!

#eper
2021.08.11.

Eperturmix tejérzékenyeknek

Nyári meleg napokon mi esne jobban egy hűsítő eperturmixnál? Készítsd el gyorsan, könnyedén házilag alábbi receptünket követve.

#recept
2021.07.10.

Csokis bomba lisztérzékenyeknek

A neve alapján már csak jó recept lehet! És valóban! A csokis bomba receptünk mindenki számára kiváló desszert lesz, aki kicsit is szereti a hasát! Receptünket lisztérzékenyek számára is tudjuk ajánlani.

#mák
2021.04.08.

Gluténmentes mákos süti: extra gyors és isteni

A mákot nagyon sokat szeretik, azonban kevés olyan recept van, amiben hozzávalóként megtalálható. Ezen próbálunk segíteni, az alábbi mákos desszert receptjével. Lisztérzékenyek is bátran fogyaszthatják!

#almamártás
2020.02.16.

Almamártás epe- és vesebetegeknek

Alábbi receptünket ajánljuk vaníliás és fahéjas piskótákhoz, de akár önmagában is finom csemege lehet. Fogyaszthatják epebetegek, gyomorfekélyesek, vesebetegek, crohnosok, keringési problémákkal küzdők és még azok is, akik allergiásak a tojásra.

#gyümölcs
2019.08.07.

Meggymártás lisztérzékenyeknek

Sok a meggy otthon és nem tudsz már velük mit kezdeni? Készíts gyümölcsmártást, amit -ha elrakod télire- akármikor fogyaszthatsz húsételek, de akár tészta mellé is. Az alábbi recept alapján készült gyümölcsmártásba a lisztérzékenyek is kockázat nélkül belenyalhatnak.

#gyümölcs
2019.02.07.

Gyümölcsrizs gyomorfekélyeseknek

Finom desszerttel szeretnéd kínálni vendégeidet, esetleg szerelmednek, családodnak szeretnél kedveskedni egy kis finomsággal? Készíts gyümölcsrizst! Ízletes étel, amit lisztérzékenyek és gyomorfekélyesek is fogyaszthatnak.

#habcsók
2018.12.26.

Habcsók laktózérzékenyeknek

Az édes és ropogós habcsók lehet pici, nagy, karika, csokis és kókuszos, kerülhet karácsonyfára, de még macaron vagy mesés Pavlova torta is válhat az édes tojásfehérjéből! Kínáld vele lisztérzékeny, laktózérzékeny és hízni vágyók vendégeidet egyaránt!