Mozgás, testépítés

#Mozgás #testépítés

11 db cikk a témában

#fitnesz
2021.04.27.

Létezik helyes edzésterv?

Ahhoz, hogy a testmozgás hatékony legyen - legyen a célod akár a fogyás, az erőnlétjavítás vagy az egészséged megőrzése -, oda kell figyelned néhány alapvető tényezőre. Hogyan kell helyesen edzeni?

#kifulladás
2021.03.18.

Miért fulladok ki egy kis mozgástól?

Kedves Szakértő! Úgy döntöttem, hogy most egy kicsit változtatok az életemen, és elkezdek mozogni. Kis biciklizés, görkorizás és egy kis futás. Azonban hamar észrevettem, hogy egyik sem tart túl sokáig, ugyanis nagyon hamar elfáradok, és nem kapok levegőt, továbbá szörnyen érzem magam.

#sport
2019.08.27.

A Hot Iron edzések felépítése

A Hot Iron egy súlyzórúddal és súlyokkal végzett, szakszerűen felépített edzésrendszer, amely előre tervezetten építi, fejleszti izomzatodat és beindítja a zsírégetést a szervezetedben. Több programja van, edzettségednek, céljaidnak megfelelően választhatsz ezekből.

#sport
2016.10.18.

Mi az a Hot Iron edzés?

Idegenkedsz a fitnesztermek bonyolult gépeitől, nem szereted a hatalmas súlyzókat emelgetni, ráadásul mindent egyedül? A hatása viszont nagyon tetszik, hiszen látványos eredményeket lehet elérni vele, formás, feszes izomzatra, lapos hasra tehetsz szert?

#lapos has
2015.11.25.

Lapos has 30 nap alatt: második hét

Ha az első hetet sikerült teljesítened, ideje belevágnod a második hét haspróbáiba. Bizonyára érzed a változást, ha nem, akkor se csüggedj, eddz kitartóan! Ne félj, az erőfeszítéseidért hamarosan megkapod a méltó jutalmadat.

#sport
2015.10.27.

Súlyemelés 13 évesen?

Tizenhárom éves vagyok és súlyemelő szeretnék lenni. Nem túl korai elkezdeni? Mire kell figyelnem?

#test
2015.07.06.

Izomnövelés csontos srácoknak

Ha vékony csontozatúnak születtél, az izomnövelés számodra sem lehetetlen. A jó hír, hogy a testzsírszázalék az esetedben nagyon alacsony, így mikor az izomzatodat fejleszted, az eredmény igen látványos lesz: szálkás és izmos test.

#hobbi
2015.06.15.

7 tipp a tökéletes alakért

A tökéletes testhez elengedhetetlen a kemény munka, az elhivatottság és a kitartás. A jó hír, hogy tanácsainkat megfogadva növelheted a fitneszprogramod eredményességét.

#kate middleton
2011.04.29.

Edzés Kate Middleton-módra

Mivel Kate nagy súlyt fektet az aktív életmódra, a diétájával együtt egyszerűen fogyhat, illetve edzheti izmait. Valójában egy tapasztalt „fitness-nyuszi” és naponta legalább egy órát edz, a Clarence-házban felállított berendezések segítségével.

#erőedzés
2010.09.23.

Erőedzés - Tizenéveseknek is ajánlott?

Az erőedzés a kiegyensúlyozott edzésterv alapvető részét képezi. Ide tartoznak az aerobik gyakorlatok és a nyújtó gyakorlatok. A rendszeres aerobikos gyakorlatok (mint a futás vagy kerékpározás) hatására az izmok hatékonyabban használják föl az oxigént, és erősítik a szívet és a tüdőt. Amikor súlyokkal végzel erőedzést, akkor az izmaiddal dolgozol a többlet kilók ellen (ezt hívják ellenállásnak). Ez erősíti és növeli a test izomtömeg mennyiségét azáltal, hogy keményebben dolgoztatja az izmaidat a szokásosnál.