kressz tanulás
#Jogosítvány

Tanulj KRESZ-t appok segítségével

2017.08.18.
1 perces olvasási idő

Ha ti is vezetni tanulnátok, van tippünk, hogyan fejleszthetitek a képességeiteket játékosan és könnyen. Az eduline összegyűjtött pár alkalmazást, amellyel könnyebben tanulhattok, és ezt akár utazás közben vagy a buszra várva is megtehetitek.

A KRESZ tábla kvíz egy tanuló app. Ezzel a játékkal tesztelhetitek a tudásotokat, vagy elsajátíthatjátok az egyes közúti jelzőtáblák jelentését, és mindezt a telefonotokon. Akár buszon, villamoson vagy metrón is eltölthettek vele egy kis időt, és már is gyorsabban telik az utazás. Hasznos alkalmazás akár tanulóknak és KRESZ-vizsgára készülőknek, vagy akár tapasztalt sofőröknek.

Forrás: GooglePlay
Forrás: Google play

A KRESZ szituációs kvíz egy másik olyan alkalmazás, melynek segítségével gyakorolhattok a vizsgára vagy felkészülhettek a különböző szituációkra otthon. Ez az alkalmazás több mint 120 képes kérdést tartalmaz, illetve pontozásos rendszeren alapul.

kresz
Forrás: Google play

A KRESZ tábla kvíz is egy olyan app, amivel fejleszthetitek magatokat, ebben több mint 230 féle tábla és útfestések mellett, választható számú kérdéssor után indul el a gyakorlás.

jogsi
Forrás: Google play

Olvass tovább Jogosítvány cikkek a KamaszPanaszon

(Eduline)

Kapcsolódó címkék

kresz