Ezt látnod kell, számítógép

#Ezt látnod kell #számítógép

6 db cikk a témában

Nőként az informatikában - Ejtsük a sztereotípiákat
#informatika
2022.11.21.

Nőként az informatikában - Ejtsük a sztereotípiákat

Az informatika nemcsak kódolás, hanem folyamatos tervezés és tesztelés. Az egyik legdinamikusabban fejlődő terület, ugyanakkor mindig tartogat kihívásokat. Ha pályaválasztás előtt álló fiatal nőként már gondolkodtál azon, hogy ezt a foglalkozást választod, az alábbi pontok valószínűleg megerősítenek a döntésedben. (Támogatott tartalom - x)

Így kezdd el a pénzügyeidet
#pénzügy
2022.10.25.

Így kezdd el a pénzügyeidet

A pénzügyek kezelése nem egyszerű feladat és egy életen át tart. Ezért célszerű már kamaszkorban vagy fiatal felnőtt korban megtanulni azt. Ebben a cikkben arról szólunk, hogy hogyan segíthetnek neked a banki mobilalkalmazások.

#alvás
2021.07.13.

Jobban alszanak a tinédzserek a virtuális valóság játékoktól?

A kérdés azért érdekes, mert azt már számtalanszor leírták, hogy főként a tinédzserek lassabban alszanak el ha az elalvás előtti mobiloztak vagy tévéztek. Ezúttal a virtulális valóság (VR) játékok – alvást befolyásoló hatására voltak kíváncsiak a kutatók.

#biztonságos internet napja
2016.02.09.

Ma van a biztonságos Internet napja - Te mit posztoltál Facebook-ra?

Sok szó esett már arról a KamaszPanaszon is, hogy miért fontos jól meggondolni, mit teszünk közzé magunkról a közösségi oldalakon. És a jelek szerint nem is lehet elég szót ejteni róla, hiszen sok tini még mindig meggondolatlanul használja az internetet.