Húsvét
#Ezt látnod kell

4 szuper húsvéti tojás, amit festeni sem kell

2017.04.13.
1 perces olvasási idő

Ha szeretnél egyedi ajándékot adni a locsolkodóknak, de nem akarsz tojásfestéssel bíbelődni, akkor ezeket a tippeket éppen neked szánjuk!

Valószínűleg sokkal gyorsabban elkészülnek, mint a hagyományos, festett változatok, emellett költséghatékonyak is, hiszen csak néhány apróságra lesz szükséged. Plusz némi kézügyesség és kreativitás - és máris kész az ajándék.

4 tipp mutatós húsvéti tojásokhoz

Személyre szabottan, betűkkel

húsvét

Matricával, filctollal, szalvétatechnikával - szinte bárhogy varázsolhatsz feliratokat a kifújt tojáshéjra. Jó ötlet egy kedves üzenetet írni a tojásra, esetleg a személy nevét is ráteheted, akinek szánod. Ez igazán egyedi megoldás!

Dobd fel színes matricákkal!

Számtalan típusú matricát tudsz beszerezni manapság, amikkel bátran kísérletezgethetsz. Kaphatsz olyat, ami előre formázott (szívecske, állatok, stb.), de olyat is, amiből te vághatod ki a kívánt formát.

matrica

A bajusz az új őrület

Az utóbbi időben óriási divattá vált a szakáll és a bajusz viselése, szóval miért ne vihetnéd bele ezt a vonalat a húsvéti dekorációidba is? Az egyik legkönnyebb és legmutatósabb, nem utolsó sorban legviccesebb ajándékot adhatod így a locsolkodó srácoknak.

bajusz

Elő az univerziális washi tape-pel!

Mi a jó benne? Bármire felhasználhatod, bármilyen formára vághatod és szuper színekben kaható. A 2016-os év egyértelműen a neon színeké!

washi

(KamaszPanasz, www.realsimple.com)

Kapcsolódó címkék

ünnep