karácsonyi ajándék
#Ezt látnod kell

6 last-minute ajándékötlet, aminek mindenki örülne

2015.12.19.
1 perces olvasási idő

Már csak néhány nap van karácsonyig, és még nincs meg mindenkinek az ajándékod? Lássuk, milyen kedves kis apróságokat tudsz még az utolsó pillanatokban is elkészíteni. Gyorsak, mutatósak, ráadásul a siker garantált.

1. Csoki vészhelyzet esetére

A legjobb ajándék csokiimádó barátaidnak. Egy képkeret és jó sok csokis drazsé kell hozzá. Nézd:

csoki

2. Finomságok karácsonyi köntösben

Na nem szó szerint, de majdnem. Van olyan pulcsid, ami már kinyúlt, bolyhosodik vagy elszakadt? Ha már nem hordanád, hasznosítsd újra! Vágd le az ujját, varrd össze az egyik végét, így kapsz egy csinos, karácsonyi hangulatú zsákot, amit megtölthetsz mindenféle aprósággal. Így személyre szabott, mégis egyedi ajándékot adhatsz.

édesség

3. Személyre szabott kéztörlő kreatív csomagolásban

Egyszínű törölközőből is szuper, egyedi ajándékot készíthetsz. Textilfilccel rajzolhatsz rá monogramot, valamilyen közös emlék dátumát, de ha jó a kézügyességed, akkor szinte bármit. Ha nem tudsz jól rajzolni, nyomtass sablonokat a netről! Miután elkészültél, tedd bele egy befőttesüvegbe, és már kész is!

kéztörlő

4. Keretbe foglalva

Egy szép idézet, egy kedves üzenet, néhány szó egy személyes élményről. Fogj egy üveg vagy műanyag előlappal ellátott képkeretet és írd rá az üzenetedet alkoholos filccel. Válassz arany színűt, ha szeretnéd még szebbé varázsolni az ajándékod. A kép hátterének választhatsz mintás anyagot, vásznat vagy bármilyen mutatós textúrájú anyagot.

keret

5. Konyhai kiegészítők

Biztosan neked is van olyan barátod, családtagod, aki szeret a konyhában sütni-főzni. Remek ötlet lehet egy konyhai apróságokból álló csomag összeállítása. Ez állhat különböző eszközökből (sütikiszúró, fakanál, edényfogó), de az is jó ötlet, ha egy komplett vacsi hozzávalóit szeded össze (pl. egy olaszos vacsorához vegyél tésztát, paradicsomszószt, bazsalikomot, plusz egy szép szalvétacsomagot). Egyszerű, de mégis hatásos és hasznos ajándék.

konyha

6. Karkötő gombokból

Ékszert ajándékozni nem túl költséghatékony megoldás - bár szíved szerint vennél egy szép darabot barátnődnek vagy anyukádnak, a pénzed nem elég rá? Sebaj! Készíthetsz te magad is ékszert, például karkötőt. Egyszerűen összeállítható és mutatós darab készülhet gombokból.

karkötő

(KamaszPanasz - popsugar.com)

Kapcsolódó címkék

ünnep