nyár
#Ezt látnod kell

3 egyszerű nyári karkötő, amit te is elkészíthetsz!

2015.06.29.
1 perces olvasási idő

A nyár a színes, lenge ruháké, amik persze nem lehetnek teljesek divatos kiegészítők nélkül. Sok trendi darabot lehet vásárolni az üzletekben, de ha szeretnél teljesen egyedi karkötőt, akkor egyszerűen elkészítheted te magad. Így garantáltan nem jön veled szembe az utcán senki még csak hasonlóval sem.

Mindemellett ez egy költséghatékony megoldás, amivel még a kreativitásodat is fejlesztheted. Íme, néhány ötlet, amely elég lehet az inspirációhoz:

Tengerész stílus, az örök divat

Piros, fehér, kék. Ez a színkombináció sosem megy ki a divatból, ráadásul a legtöbb nyári outfithez tökéletesen illik. Íme, egy egyszerű karkötő ötlet, amelyhez csak néhány alapanyag szükséges: selyem szálak a megfelelő színekben, függő díszek a saját ízlésed szerint, néhány végszerelék (pl. szerelőkarika, szalagvég), amelyeket kreatív boltokban könnyen beszerezhetsz. Az összeállításnál egyszerű fonási technika szükséges és némi kézügyesség. Nézd:

Forrás: mistybeaches.com

Környezetbarát és trendi

A fémdobozos üdítőkön lévő nyitófülből sokféle újrahasznosított tárgy készülhet. Most egy mutatós karkötőt ajánlunk a figyelmedbe, amit néhány perc alatt elkészíthetsz. A hozzávalókat sem bonyolult beszerezni, hiszen a fém fülecskéken kívül egy vagy többszínű szaténszalagra lesz még szükséged, a többi pedig már kézenfekvő. Íme:

trendi

Dekoratív csomó: egyszerűbb, mint hinnéd

Vannak olyan darabok, amelyek első ránézésre sokkal bonyolultabbnak tűnnek, mint amilyenek valójában. Ez a karkötő is ilyen. Szerezzbe 1 méternyi sodort zsinórt, plusz a végek lezárásához szalagvégeket, és a hozzávalók már meg is vannak. A többi pedig a türelmeden és a kreativitásodon múlik. A végeredmény pedig magáért beszél:

Forrás: lovethispic.com

Te is készítettél saját ékszert? Küldd el szerkesztőségünknek! A legszebb darabokat közzétesszük Facebook oldalunkon!

(pinterest.com)

Kapcsolódó címkék

divat