/ TEST / fiúknak

TEST fiúknak kategória (495)

A zsírégetést megcélzók számára jó hír, hogy a széles körben elterjedt vélekedés – miszerint a szervezet zsírégető folyamatai csak az edzés első harminc perce után indulnak be – óriási tévedés! Szervezetünk már kis fizikai igénybevétel esetén is mozgósítja zsírraktárait, amennyiben szükséges.
2010-10-06
Anna Wood tavaly januárban kezdett édesanyjával fogyókúrázni. Mindössze néhány kilótól szerettek volna megszabadulni.
2010-09-29
Mindegy, hogy eszpresszóról, latte macchiato-ról vagy az automatából származó, instant porból készülő kávéról van szó, mindenki a koffeinbomba pozitív hatását keresi benne, s a legtöbben a munka előtti időszakban. Pedig az extra energia csak illúzió, nem valóság – állapította meg a Bristoli Egyetem kutatógárdája Peter Rogers táplálkozáspszichológus vezetésével.
2010-09-28
Az egyik ausztriai egészségügyi portál és a Bécsi Városi Biztosító közös kutatása a résztvevők fogyással kapcsolatos terveiről és saját testsúlyukról alkotott képet vizsgálta, és emellett kiterjedt a diétákkal kapcsolatos addigi tapasztalatokra is.
2010-09-27
Egy amerikai kutatás nemrégiben kimutatta, hogy azok a fiatalok, akik hétköznapokon kevesebb, mint 8 órát alszanak, sokkal több zsíros ételt fogyasztanak, mint azok, akik 8 óránál többet alszanak.
2010-09-22
A kamaszkorral bekövetkező testi változások közül talán az egyik legkellemetlenebb a szőrösödés. Különösen zavaró ez a lányok esetében, pláne, ha úgy érzed, az átlagosnál jobban szőrösödsz. Itt megtudhatod, mi állhat a dolog hátterében.
2010-09-05
Az iskolai atlétikai csapatban vagyok. Szeretem csinálni. Azonban mikor futásról van szó, mindig szorongás tölt el! Futás közben ugyanis olyan, mintha a heréim útban lennének, futás után pedig fájnak is. Szerintem túl nagyok. Ez lehetséges? Jó pár trükköt kipróbáltam már, ajánlottak szűkebb nadrágot, azonban ezzel csak még kellemetlenebb lett a helyzet. Néha biciklizés közben is fáj, és vannak helyzetek, mikor kellemetlen. Tudom, hogy mindig ugyanekkorák lesznek, de nem tudna valahogy segíteni?
2010-09-04
Amikor a napok egyre hosszabbá válnak a tavasz folyamán a tinédzsereknél hormonális változások indulnak meg. Ezek a változások kitolhatják a lefekvés időpontját, amely több komoly problémához is vezethet, így például alváshiányhoz, vagy hangulatváltozáshoz - mutatták ki amerikai kutatók.
2010-09-03
2010 június 17-19 között volt Egerben a X. Kozmetológiai Kongresszus, amelynek nyitó napján az előadások a címben szereplő témákat járták körbe, a jelenlegi tudományos evidenciák összefoglalásával. A kongresszus eseményeiről Dr Horváth Béla, a Melanomamobil vezető bőrgyógyászának blogja ad tájékoztatást.
2010-08-31
Létezik egy orrpótló műtét, aminek a mai napig is „indiai lebeny” a neve. Ebből lehet következtetni arra, hogy a plasztikai műtétek messzi korokra és tájakra nyúlnak vissza. Egyiptom és India területén évszázadokkal ezelőtt is művelték.
2010-08-22
„3 éves voltam, amikor eltávolították az egyik herémet. Nos, ez a tény, hogy jelenleg is egy herével élek elég zavaró, és mindig problémáim vannak, ha a szex szóba jön. Ezért egyszer és mindenkorra szeretném megtudni, hogy vajon lesz-e ebből valamilyen hátrányom az erekció, a tesztoszteron vagy a sperma újratermelődés vonatkozásában?”
2010-08-19
Az orvostudomány - miután évtizedekig keresztes hadjáratot folytatott a zsírréteggel szemben - most felfedezte, hogy tulajdonképpen több előnyt mint hátrányt jelentenek. Számos aktuális kutatás arról számol be, hogy tudományosan bizonyítottnak vehető, hogy a testzsír növeli az életkedvet és a mentális frissességet, azaz boldoggá tesz.
2010-08-19
A hosszú nyári szünetben sokkal nehezebb megoldani a gyerekek étkezését, így könnyebben előfordulhat, hogy az iskolások azt esznek, amit éppen találnak otthon, vagy gyorsételekre költik a zsebpénzüket. Ráadásul a rendszeres testnevelésórák és edzések hiánya is okozhat náluk súlygyarapodást, így érdemes ebben az időszakban is nagyobb hangsúlyt fektetni az egészségükre. – tájékoztat dr. Babai László, az Oxygen Medical prevenciós szakértője.
2010-07-23
Minden nap mást hallasz a TV-ben? Összezavarodtál a rengeteg napfényvédő krémtől? Hát épp itt az ideje, hogy bőrgyógyászok közreműködésével elmondjuk, mi is az igazság. Mik azok a hibák, amelyeket nyárról-nyárra elkövetünk, mert fogalmunk sincs arról, hogy az árthat is egészségünknek.
2010-07-07
A legnagyobb testnyílásunk a száj, a kommunikáció fontos eszköze. De a pontosan és jól artikuláló emberek jobbak az orális szexben is – állapítja meg a Napidoktor szakembere.
2010-07-06
<<  1 ... 28 29 30 31 32 33  >>