Táplálkozás, fogyókúra

#Táplálkozás #fogyókúra

123 db cikk a témában

#fogyókúra
2013.12.30.

Szívesen fogynánk appok segítségével is

Szilveszterkor a túlsúlyos, elhízott lakosság 2-4 százaléka határozza el rendszeresen, hogy a következő évtől megszabadul a felesleges kilóktól, míg 30-40 százalékuk alkalmanként tesz ilyen fogadalmat.

#hamburger
2013.07.16.

Hamburger vagy hot dog: melyik az egészségesebb?

Már a kérdés is furcsán hangozhat egyeseknek, hiszen manapság másról sem olvashatunk, csak a gyorséttermek egészségtelen ételeiről. A KamaszPanasz most utánajárt, hogy vajon melyik egészségesebb, és miért.

#fogyókúra
2013.02.22.

Segítség, le akarok fogyni!

17 éves, 70 kilogramm és csak 155 centiméter magas vagyok. Megpróbáltam tornázni, megpróbáltam már mindent, megpróbáltam edzeni magam. Nagyon szégyellem magam a kövérségem miatt, sokszor elkezdek sírni és feladom az edzést.

#táplálkozási rendellenesség
2013.01.28.

A karcsúság ára

Rengeteg problémával kell megküzdenünk az életben. Van, hogy az iskolai stressz vagy a családi gondok jönnek közbe. Egy biztos, a problémáidat ne úgy oldd meg, mint ahogy a következő történetben egy lány megpróbálta. Mert, mint kiderült, nem segített ezzel, hanem még ártott is magának.

#anorexia
2013.01.22.

Anorexiás vagyok, meggyógyulhatok?

Kórházi kezelésen vettem részt 12 héten át anorexia miatt. Most már otthon vagyok, de még mindig félek a hízástól. Az orvosom emelni akarja a gyógyszereim adagját, de nem tudom megoldás-e. A beszélgetések az orvosommal is egyre kevésbé segítenek - Válogatás a Szakértő válaszol rovat kérdéseiből.

#testsúly
2012.08.13.

A testsúly és a cukorbetegség kapcsolata

Nehéz úgy végiglapozni egy magazint, vagy szörfözni egy egészségügyi oldalon, hogy ne merülnének fel az ideális testsúllyal kapcsolatos kérdések. Az általános tanács: élj aktív életet, étkezz egészségesen, hogy kordában tartsd a testsúlyodat!

#reggeli
2012.07.31.

Helyes táplálkozással a boldogságért

Gyakori óriásmenü fogyasztás, ész nélküli habzsolás, össze-vissza evés vagy nassolás... Ezek hamar tönkreteszik az alakodat, sőt: rontják az egészséged. Érdemes tehát odafigyelni arra, hogy mit és miként eszel.

#elhízás
2012.06.07.

Fogyókúra: van, amikor muszáj

Az elhízottság betegség, ami a népesség nagy részét érinti. Nem csak a felnőttek és az idősek, hanem a fiatalok is szenvednek tőle.

#has
2012.04.19.

Lapul a has, tágulnak az erek

Minél több zsírt ad le egy túlsúlyos ember, annál rugalmasabbá válnak az erei - derítették ki amerikai kutatók.

#szénhidrát
2012.03.15.

6 szénhidrát, ami segít karcsúnak maradni

Szénhidrátok... csupa rosszat hallunk róluk. Ha meg éppen diétára adtuk a fejünket, akkor pláne! Tudtad-e, hogy az olyan étrendek, amelyek teljesen tiltják a szénhidrátbevitelt, akár többet árthatnak, mint amennyit használnak? Ugyanis az agyunknak és a testünknek létfontosságú ez a tápanyagtípus, csak így tud a szervezetünk megfelelően működni.

#diéta
2012.03.13.

A hatásos diéta ismérvei

A fogyás különösen jól jövedelmező üzletág a diétás módszereket kitalálóknak és a hozzájuk kapcsolódó termékeket, eszközöket gyártóknak, valamint forgalmazóiknak. A télikabátok eltűnésével, és a súlyfelesleget is megmutató ruhadarabok előkerülésével új diétás elhatározások születnek – ha már újévi fogadalomként nem működtek…