Warning: simplexml_load_file(): https://www.webbeteg.hu/xml/rss_gyermekgyogyaszat.php:3: namespace error : xmlns:atom: ' https://www.w3.org/2005/Atom' is not a valid URI in /var/www/kamaszpanasz.hu/web/hir.php on line 2058

Warning: simplexml_load_file(): <rss version="2.0" xmlns:atom=" https://www.w3.org/2005/Atom"> in /var/www/kamaszpanasz.hu/web/hir.php on line 2058

Warning: simplexml_load_file(): ^ in /var/www/kamaszpanasz.hu/web/hir.php on line 2058
Állások 13 éveseknek
 / SZÜLŐKNEK / Állások 13 éveseknek
  2014-07-08

Állások 13 éveseknek

Segítsen állást találni 13 éves gyermekének! Az álláslehetőségek és a fizetés sokszor függ a várostól, ahol alkik, a munka nehézségétől, illetve attól, hogy az állás maga mennyi időt is igényel.

- hirdetések -

Bébiszitterkedés

A bébiszitterkedés egy rendkívül népszerű állás a fiatalok körében, különösen nyári szünidő alatt. Ha gyermeke felelős, Állások 13 éveseknekmegbízható és egyébként is szeret a kisebbekkel törődni, játszani, akkor ez az állás tökéletes lehet számára.

Fűnyírás

Ha gyermeke szeret a szabadban lenni és otthon is rendszeresen nyír füvet, akkor a fűnyírás is nagyszerű munkatapasztalat lehet számára. Érdemes előre egyeztetni mind a gyermekkel, mind a munkaadóval, hogy az otthoni fűnyírót használja-e, vagy a munkaadóét.

Kertészkedés

A fűnyírás mellett a gyermeke más kerti munkában is segíthet, és ebben az esetben is előny, ha szeret a szabad levegőn lenni. Rengeteg egyszerű, de nagyon hasznos munkát el tud már végezni egy 13 gyerek – ilyen például a gyomlálás, locsolás, mulcs- vagy kavicsszórás.

Kutyasétáltatás

A kutyáknak egész évben szükségük van mozgásra, ám nyáron sokszor a gazdiknak is kevesebb idejük jut rájuk, különösen, ha nem vihetik magukkal a nyaralásra a kedvencüket. A gyermekének ez nagyon jó munkalehetőség, különösen, ha szeretik az állatokat. Mindenképp bizonyosodjon meg róla, hogy az első sétáltatás előtt a gazdi jelenlétében összeismerkedik gyermeke a kutyával, és hogy gyermeke is biztonságban érzi magát mellette.

Háziállatt-szittelés

A szomszéd kutyusának vagy macskájának, esetleg halának etetése naponta párszor egy kifejezetten egyszerű munka. Emellett gyermeke azt is felajánlhatja, hogy minden nap kiüríti a postaládát és beviszi az újságokat, leveleket.

(Gy.A., about.com)