/ SZEX / Borzalmas a szex a páromm...
  2011-12-17

Borzalmas a szex a párommal

+16
Oldalunk nyíltan foglalkozik a szexualitással. Cikkeink olvasása 16 éven felülieknek ajánlott!
16 éves vagyok, és régóta élek szexuális életet. Sok fiúval voltam, de egyikkel sem voltam képes az orgazmusra. Mostani pasimmal is borzalmas a szex. Elég, ha neki jó, azon vagyok mindig. Unom a szexet, nem izgat a szexuális együttlét. Próbálkozik meg minden, ezért inkább színlelem az orgazmust. Nekem miért nem sikerül?

- hirdetések -

Kedves Levélíró!

Azt gondolom, a kulcskérdés itt, hogy hogyan tudod magadat állítani a középpontba, és hogyan tudod úgy alakítani, hogy a szex ne csak arról szóljon, hogy a pasinak mennyire jó, hanem azt, hogy te is élvezd. Az nem írtad, hogy volt-e valaha orgazmusod, és azt sem, hogy ha magadnak csinálod, akkor van-e. Először lehet, hogy saját magadon kéne kitapasztalnod, hogy mi az, amit szeretsz, mi izgat, stb.

Utána pedig segíts a barátodnak, hogy úgy csinálja, hogy élvezd. Hosszú távú kapcsolatban a színlelt orgazmus nem túl kifizetődő, mert minél többet színleled, annál kevésbé fogtok azért igyekezni, hogy valódi is legyen. Azon volna még érdemes elgondolkoznod, hogy neked mit is jelent a szex… együttlét, szerelmeskedés, kölcsönös örömszerzés, gyengédség, szeretet, a pasi elvárásainak való megfelelés, stb.

Azoknál, akik talán kicsit fiatalon kezdenek el nemi életet élni, gyakori, hogy az első alkalommal talán nem voltak felkészülve lelkileg, és a szexhez nem társulnak azok a gyengéd, pozitív érzelmek, amelyek az orgazmusban, különösen a női orgazmusban szerepet játszanak.

(Ujpál Zsófia, pszichológus)
 

  Kapcsolódó cikkek


ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
eddig 2 hozzászólás érkezett
daniel90 írta:
Dátum 2012-01-26 01:09:47
Szia ismertem egy 24 éves lány akinek ugyan az a panasza nálam nagyon jó volt neki és hopááá orgaznusa lett persz harmadik szex után tehát számít a partner ;) puszika
Nancy írta:
Dátum 2011-12-27 18:27:42
Kedves levélíró!

csupán csak azért nem tetszik a szex mert agyilag és lelkileg is éretlen vagy hozzá, sajnálom hogy te is az ország szégyene közé kell tartozz és ha őszinte akarok lenni magamhoz, a hideg ráz ki tőletek, mert szikrája sincs benned meg a hozzád hasonlókban sem a tisztességnek na meg az erkölcsnek. Azt hogy embernek nevezzenek túlzás lenne kimondani, mert annyira az ösztönök irányítanak, hogy közelebb állsz a csimpánzhoz, mint egy átlagos ember. Már csak attól mentsen meg az ég hogy szaporodj is (vagy talán már volt is abortuszod-nem lepődnék meg) mert akkor tökéletesen visszafejlődik az emberiség nagy része valami primitív divatbuzi ösztönlénnyé. Neked is további szép napot, remélem vérig sértettelek, mert megérdemled. Puszpá