Receptek

#Receptek

434 db cikk a témában

#tzatziki
2021.07.26.

Tzatziki saláta csontritulásosoknak

A görögök hagyományos étele a tzatziki saláta. Készítsd el te is otthon és varázsold konyhádba a mediterrán országot. Remek választás a csontritkulásosok, keringési problémások és a lisztérzékenyek részére is!

#recept
2021.07.10.

Csokis bomba lisztérzékenyeknek

A neve alapján már csak jó recept lehet! És valóban! A csokis bomba receptünk mindenki számára kiváló desszert lesz, aki kicsit is szereti a hasát! Receptünket lisztérzékenyek számára is tudjuk ajánlani.

#mák
2021.04.08.

Gluténmentes mákos süti: extra gyors és isteni

A mákot nagyon sokat szeretik, azonban kevés olyan recept van, amiben hozzávalóként megtalálható. Ezen próbálunk segíteni, az alábbi mákos desszert receptjével. Lisztérzékenyek is bátran fogyaszthatják!

#sajt
2021.03.06.

Rántott sajt vegetáriánusoknak

Minden gyerek szereti a rántott sajtot! Készítsd el hát nekik otthonodban, nagyon egyszerű, gyors és finom étel, amit lisztérzékenyek, cukorbetegek és vegetáriánusok is fogyaszthatnak.

#menta
2021.01.19.

Mentás-halas lasagne cukorbetegeknek

Ha szereted a lasagnet és a különleges ízkombinációkat, akkor ez a recept tetszeni fog. Miért ne készíthetnéd el kedvenc ételedet hallal és mentával? Alábbi receptünket nem csak az ínyenceknek, hanem cukorbetegeknek és vashiányosoknak is ajánljuk.

#lencse
2020.12.30.

Lencsefőzelék

Szilveszterkor kötelező a lencse, csináld meg főzeléknek! Hízókúrázóknak ajánljuk.

#bejgli
2020.12.22.

Nemzetek bejglije: receptek karácsonyra

Bejgli nélkül nincs karácsony, legalább is Magyarországon. De ami nálunk a bejgli, az a franciáknál a fatörzs, az angoloknál pedig a puding. Cikkünkben olyan finomságokat mutatunk be, amelyek nélkül az adott országban elképzelhetetlen a Karácsony.

#brokkoli
2020.08.09.

Brokkolis csirkemell pennével

Meguntad a mindennapi hús-krumpli párost? Próbáld ki az alábbi receptünk alapján a krémes és ínycsiklandó brokkolis csirkemellet pennével. Lisztérzékenyeknek is ajánljuk.

#túró
2020.08.07.

Túróval töltött zsemle

Túróval töltött zsemle... Furcsán hangzik, nem igaz? Próbáld ki, hogy megtapasztalhasd: ennek ellenére isteni finom. Gyorsan és könnyen elkészíthető, finom desszert.

#hal
2020.07.08.

Halsaláta lisztérzékenyeknek

Gyorsan elkészíthető, egészséges és friss étel? Létezik ilyen! Készítsd el alábbi receptünk alapján a halsalátát, amit lisztérzékenyeknek és cukorbetegeknek egyaránt ajánlunk.

#citrom
2020.04.30.

Citromtorta keringési problémákkal küzdőknek

Ha szereted a savanyú ízeket, akkor az alábbi receptünket neked ajánljuk! Bátran fogyasszák keringési problémákkal küzdők lisztérzékenyek, hízni vágyók, gyomorfekélyesek és epebetegek.