Receptek

#Receptek

434 db cikk a témában

#kapor
2018.08.07.

Kapormártás lisztérzékenyeknek

Kapormártással feldobhatjuk húsételeinket illetve tésztához is remekül passzol. Lentebb egy olyan kapormártás receptjét olvashatod, amit egyszerű elkészíteni, emellett lisztérzékenyek is fogyaszthatják

#csatni
2018.08.07.

Fűszeres-szilvás csatni

Szószként sült húsok mellé tökéletes a csatni. Kóstoltad már a fűszeres-szilvás csatnit? Ha nem akkor itt az idő, hogy ne csak megkóstold, hanem házilag el is készítsd. Szép üvegekben, szépen becsomagolva kedveskedhetsz velük liszt-és laktózérzékeny családtagjaidnak is.

#brokkoli
2018.07.02.

Brokkolis csirkemell lisztérzékenyeknek

Dobd fel a sült csirkemellet egy kis brokkolival. Könnyű, nyárias ízvilágot kapsz eredményül, melyet lisztérzékenyek is bátran kóstolgathatnak.

#gofri
2018.04.30.

Gofri kukorica- és rizslisztből, epebetegeknek

Szeretnéd elkészíteni a híres és mindenki által kedvelt amerikai gofrit, de házilag? Itt a lehetőség! Ízlés szerint fogyasztható lekvárral, tejszínhabbal és pudinggal, a hatás garantált! Nyugodtan kínáld vele lisztérzékeny, gyomorfekélyes, epebeteg, hasnyálmirigy- vagy keringési problémákkal küzdő vendégeidet is!

#keksz
2018.01.19.

Íme, egy tuti keksz recept, amit lisztérzékenyek is fogyaszthatnak

Mindenki szereti a kekszet és a gyorsan elkészíthető, finom édességeket, de mit csináljanak a lisztérzékenyek, ha kedvencük alapanyaga a liszt? Segítünk! Lentebb egy olyan receptet olvashatsz, amit lisztérzékenyek is bátran fogyaszthatnak, mivel kukoricaliszt a hozzávaló.

#vanília
2018.01.18.

Vaníliás piskóta laktózérzékenyeknek

Egy egyszerűen és gyorsan elkészíthető finom süteményt szeretnél, ami ráadásul másnap is finom, nemcsak amikor frissen kiveszed a sütőből? Akkor vaníliás piskótánkat neked ajánljuk, bármilyen lekvárra isteni a tökéletes ízélmény kedvéért koronázzuk meg tortabevonóval. Bátran kínáld vele liszt- vagy laktózérzékeny vendégeidet is!

#spenót
2017.11.06.

Spenótos tészta vashiányosoknak

Gyorsan szeretnél finom, vassal teli ebédet vagy vacsorát csinálni? Készítsd el alábbi receptünk alapján a spenótos tésztát, amit vashiányosoknak és hízni vágyóknak egyaránt ajánlunk.

#kávé
2017.09.29.

Ma van a kávé világnapja! Kávéturmix lisztérzékenyeknek

A világnap örömére megosztunk veletek egy igazán egyedi kávés finomságot. Számos kávétípust ismerhetsz már: tejes kávé, kosszú kávé, espresso, latte, moccaccino és még sorolhatnám. Na de kipróbáltad-e már a kávéturmixot? Ha nem, akkor itt az idő! Alábbi receptünk alapján elkészített turmixodat bátran kínáld lisztérzékenyek és tojásallergiás barátaidnak is.

#húsétel
2017.09.29.

Vagdalt laktóz-és lisztérzékenyeknek

Lentebb egy olyan húsétel receptjét olvashatod, amit könnyű elkészíteni emellett liszt-és laktózérzékenyek is bátran fogyaszthatják.

#desszert
2017.09.10.

Almakrém laktózérzékenyeknek

Kínáld laktózérzékeny barátaidat nyugodt szívvel az alábbi recept alapján készült desszerttel, ami nem terheli a gyomrod és nagyon finom. Az alma szezonjára ideális falánkság.

#srárga
2017.08.21.

Spárga saláta epebetegeknek

Mindenkinek ajánlott a spárga fogyasztása, de fogyókúrázóknak és méregtelenítéshez különösen ideális, mivel magas víztartalmú (kb. 95%), kalóriaszegény, könnyen emészthető, vízhajtó, jó hatással van a keringésre, és elősegíti a méreganyagok szervezetből való kiürülését. Ráadásul bővelkedik vitaminokban és ásványi anyagokban! Alábbi receptünket fogyaszthatják vese- és epebetegek, májproblémákkal küzdők, crohnosok és gyomorfekélyesek is.