Receptek, gyümölcs

#Receptek #gyümölcs

27 db cikk a témában

Karácsonyi diótorta liszt nélkül
#dió
2023.12.20.

Karácsonyi diótorta liszt nélkül

Karácsony alkalmából süss télies ízvilágú tortát barátaidnak, lisztérzékeny ismerősöknek is bátran kedveskedhetsz egy-egy szelettel.

Joghurtos gyümölcssaláta csontritkulásosoknak
#joghurt
2023.08.16.

Joghurtos gyümölcssaláta csontritkulásosoknak

A gyümölcssaláta rendkívül sok ásványi anyagot és vitamint tartalmaz, készítsd el alábbi receptünk alapján ezt a finom desszertet. Kínáld lisztérzékenyeknek, csontritkulásosoknak, keringési problémásoknak, májproblémásoknak, üres tányérokat fogsz pillanatok múlva látni.

Joghurtfagyi lisztérzékenyeknek
#desszert
2023.06.17.

Joghurtfagyi lisztérzékenyeknek

Muszáj megvenni a méregdrága fagyit, aminek esetenként nincs is természetes íze? Nem. Készítsd el otthon olcsón, egészségesen és saját ízlésed szerint. Alábbi receptünket lisztérzékenyeknek, csontritkulásosoknak , crohnosoknak és keringési problémákkal küzdőknek ajánljuk.

Ananászital allergiásoknak
#ananász
2022.05.22.

Ananászital allergiásoknak

Az ananász híres zsírfaló. Készítsd el alábbi receptünk alapján az ananászitalt, ami garantáltan finom és az alakodnak is jót tesz majd! Ajánljuk csontritkulásosoknak, lisztérzékenyeknek és allergiásoknak is.

Gyümölcssaláta túrókrémmel cukorbetegeknek
#gyümölcs saláta
2022.05.07.

Gyümölcssaláta túrókrémmel cukorbetegeknek

A gyümölcssaláta remek egy film mellé, baráti beszélgetésekhez vagy épp desszertként fogyasztva családi körben. Dobd fel egy kis túrókrémmel, máris izgalmasabb ízvilágot kapsz! Ajánljuk cukorbetegeknek, lisztérzékenyeknek, epebetegeknek, csontritkulásosoknak.

#ananász
2021.08.29.

Ananászos csirkemell vesebetegeknek

Ha a csirkét fel szeretnéd dobni egy kis nyári ízzel és magadat Hawaiira varázsolni, akkor készítsd el alábbi receptünk alapján az ananászos csirkemellet. Bátran fogyasszák vesebetegek, crohnosok, liszt- és laktózérzékenyek egyaránt!

#sajt
2021.08.14.

Sajtsaláta csontritkulásosoknak

Egészségesebben és változatosabban szeretnél étkezni? Egy kis életmódváltásra lenne szükséged? Iktasd be a hétköznapjaidba a sajtsalátát. Ez a saláta gyümölcsöt és zöldséget is tartalmaz, ezek által rengeteg ásványi anyagot és vitamint juttatsz a szervezetedbe. Csontritkulásosok és chronosok is bátran fogyasszák!

#eper
2021.08.11.

Eperturmix tejérzékenyeknek

Nyári meleg napokon mi esne jobban egy hűsítő eperturmixnál? Készítsd el gyorsan, könnyedén házilag alábbi receptünket követve.

#barack
2014.07.15.

Barackos-gombás-currys-gyömbéres csirke

Nem gondolnád, hogy összeillik a barack, a gomba és a curry, igaz? Próbáld ki az alábbi receptet és győződj meg magad róla! Lisztérzékenyek is fogyaszthatják.

#hideg
2013.08.08.

Hideg egreskrémleves kiwivel

Egres: kevéssé ismert, méltatlanul mellőzött ez a soknevű, igénytelen, de rendkívül értékes kis gyümölcsünk. Készítsünk belőle levest, bolondítsuk meg kiwivel. Alábbi receptünket ajánljuk chronosok figyelmébe.

#eper
2013.06.12.

Hogyan készítsünk epertortát?

Kora nyári, könnyed desszert. Ki az, aki ellent tud állni egy igazán szépen elkészített epertortának? Receptünk összeállításakor odafigyeltünk, hogy lisztérzékenyek és csontritkulásban szenvedők is élvezhessék eme remek eperszeletet.

#waldorf saláta
2013.04.08.

Waldorf saláta lisztérzékenyeknek

A Waldorf saláta receptje. Lisztérzékenyek, keringési problémákkal, csontritkulással és gyomorfekéllyel küzdők is fogyaszthatják.