flört
#Lélek

A flörtölés trükkjei

2020.10.24.
2 perces olvasási idő

Flörtölni nem is olyan könnyű, mint amilyennek tűnik. A következő útmutatóval elsajátíthatod a flörtölés csínját-bínját, hogy könnyedén flörtölj a kiszemelteddel!

A fiúk és a flört

Csak akkor tanulhatsz meg flörtölni, ha képes vagy megérteni a fiúkat. Minden fiú izgul, ha egy lánnyal beszélget. A flört a fiúkat is megijeszti, így csak akkor fognak kezdeményezni, ha már kaptak bizonyos jeleket a másik féltől is. Az egyik legfontosabb dolog, amit tudnod kell a flörtölés előtt, hogy éreztetned kell a sráccal, hogy nyitott vagy egy kis flörtre. Ha követed az alábbi tippeket, ők maguk fognak elkezdeni flörtölni veled, így nem neked kell megtenned az első lépést.

Mosoly, pír és félénkség

A fiúk imádják az olyan csajokat, akikből árad a boldogság és a pozitivitás! Főleg ha a lány mindig mosolyog és nevet a beszélgetés során. Ne legyél nagyképű, durva vagy bántó a fiúval! Viselkedj biztatóan, mosolyogj sokat és ne aggódj, ha elpirulsz, amikor bókol neked – a hatás garantált lesz!

Bókok és köszönet

A bókot mindenki szereti, és ez az élvezetes flörtölés egyik alapköve is. Ha valamit kedvelsz a srácban, tudasd vele egy bók formájában – örülni fog, hogy látsz benne valami értékeset, sőt, a flörtbe is jobban bele fogja vetni magát! Ha udvarias vagy lovagiasan viselkedik, küldj felé egy kedves mosolyt. Azzal, hogy elismered valamilyen gesztusát vagy tulajdonságát, arra fogod ösztönözni a fiút, hogy még jobban lenyűgözzön téged és hogy magára vonja a figyelmedet.

Szemkontaktus

Az egyik titka a flörtölés művészetének az, hogy a beszélgetéseitek során mélyen a fiú szemébe nézel, és mosolyogsz rá. Ez talán összezavarja vagy zavarba hozza őt, viszont határozottan nagy hatást tesz rá.

Légy kifejező

Érdemes eltöltened mindennap néhány percet a tükör előtt, hogy tökéletesítsd a nőies, flörtölős arckifejezéseidet. Tanuld meg használni a szemeidet és az arcodat – ezután már szavak sem nagyon kellenek ahhoz, hogy kifejezd magadat és hogy a srácot flörtölésre késztesd!

A haj csábereje

A fiúk imádják a szép hajat. Beszélgetés közben játssz a hajaddal: mutasd meg a magabiztosságodat azzal, hogy beletúrsz, vagy simítsd a füled mögé, hogy kicsit cukibb legyél!

Ugrasd be

Nemcsak szép szavakkal, de viccelődéssel is rábírhatod a fiút arra, hogy keményebben dolgozzon a figyelmedért. Ha nem vicces, mondd meg neki. Ha túl nyomulós, azt is megmondhatod. Érezze jól magát veled, de azért olykor-olykor meg is dolgoztathatod! Flört közben legyen a te kezedben az irányítás!

Ne legyél hangos és pimasz

Minden srác szereti a csajos lányokat, ezért kerüld a túl hangos vagy pimasz viselkedést! Nem kell hercegnőnek lenned, de maradj nőies és finom.

Érintések

Ez az egyik legjobb módja annak, hogy megnyerd egy fiú tetszését! A fiúk nem tudnak ellenállni egy-egy érintésnek flört közben. Önkéntelenül is nyíltabbak lesznek és kényelmesebben érzik magukat minden egyes alkalommal, mikor egy lány hozzájuk ér. Érintsd meg őt, miközben beszéltek és figyeld a hatást!

Csak csajosan

Mindig tetszik a fiúknak, ha egy lányt meg kell védelmezniük. Engedd meg a srácnak, hogy átvegye az irányítást néhány percig! A férfiak magabiztosabban hívnak el valakit randira vagy kezdenek el flörtölni vele, ha a kezükben van az irányítás.

Éreztesd, hogy különleges

Nagyon fontos, hogy flörtölés közben a fiú érezze, hogy milyen különleges a számodra. Mosolyokkal, bókokkal, érintésekkel és más gesztusokkal érheted el ezt leginkább. – Ezzel bármelyik fiút az ujjad köré csavarhatod!

Fogadd meg a tanácsainkat, és a következő beszélgetés során megtapasztalhatod a különbséget!

(KamaszPanasz - B.Cs.)