/ LÉLEK / Mely zenék veszélyesek az...
  2010-01-07

Mely zenék veszélyesek az egészségedre?

Néhányaknak hallgatni egy szerelmes, vagy annak tűnő számot, talán nyálas lehet. De egy nemrégiben Amerikában napvilágot látott felmérés szerint az egyes zenék nem csak a fülünket károsíthatják. Ugyanis a tinik által top előadóknak titulált előadók zenéikkel egy hamis üzenetet küldenek a tiniknek, így fiatalok tömkelege válik egészségtelen kapcsolatok rabjaivá.

- hirdetések -

Nos, a tinik nagyban hozzájárultak a tanulmány megerősítéséhez. Ugyanis 2009 legegészségtelenebb számainak listáját készítették el. A fiatalok az odafigyelés, a bizalom és az egyenlőség alapján osztályozták kedvenceik zenéit.

Az éllovas Mario (nem az itthoni harmonikás) Break up című száma.  Ebben az előadó könyörög a barátnőjének, hogy sétáljanak egyet, miközben le akarja itatni, és emlékeztetni arra, hogy ő milyen drága Gucci cuccokat vett neki, mikor „szerette”.


Meglepő talán, de a „legeredményesebb” szereplő Lady Gaga. Lehet, hogy Gaga stílusával több ezer tini életét változtatta meg, de valószínűleg nem nagy spíler kapcsolatokban, ugyanis a tinik szerint a legegészségtelenebb számok Top 10 –ében két száma – a Bad Romance és a Paparazzi is szerepel.

Hát nem biztos, hogy mindig az után kell menni, amit a TV-ben látunk, nézzük meg jobban azt a klippet, olvassuk át a szöveget, és gondolkodjunk el rajta.

Itt pedig megnézheted az egyik legegészségesebbnek kikiáltott klippet:   

Forrás: YouTube

A teljes lista egyébként itt találod:
http://www1.whdh.com/news/articles/local/BO130968/

(Cs. B.)

 Kapcsolódó cikkek