Drog, cigi, alkohol

#Drog, cigi, alkohol

353 db cikk a témában

#alkohol
2022.02.27.

Bőröd ellenségei: alkohol és cigi

A bőröd állapotát a helytelen táplálkozás és a rossz szokások is nagyban befolyásolják. A címben nem hagytunk kétséget afelől, hogy miről olvashatsz ma: a dohányzásról és a szintén nagyon elterjedt alkoholfogyasztásról - és a testedre gyakorolt káros hatásairól.

#dohányzás
2022.02.05.

A dohányzás elősegíti a kopaszodást és az őszülést

Tudósok már régóta gyanítják, hogy a dohányzás összefüggésben áll a kopaszodással és a korai őszüléssel. A kapcsolatot nagyrészt a füstben található mérgeknek tulajdonították, melyek a hajhagymákat és a hormonokat károsítják.

7 megdöbbentő tény a cigarettázásról
#cigaretta
2022.02.05.

7 megdöbbentő tény a cigarettázásról

A cigarettázás egészségtelen szokás a dohányzónak, illetve a környezetében élőknek is. Számos tényt ismerünk már a cigaretta káros hatásairól, ám van néhány tény, amelyek kevésbé ismertek. Íme, 7 olyan adat, amelyet talán te sem tudtál eddig.

Így szoktak le a dohányzásról a világsztárok
#dohányzás
2022.01.16.

Így szoktak le a dohányzásról a világsztárok

Sok rosszat hallunk a világsztárokról, akiknek mértéktelen alkoholfogyasztásáról, drogproblémáiról és dohányzásáról szólnak a hírek. Nehéz lehet nemet mondani a dohányzásra, ha a példaképünk köztudottan dohányzik. Van azonban néhány olyan világsztár is, akik leküzdötték a cigaretta utáni vágyukat, és történetük segíthet bárkinek, aki le akar szokni a dohányzásról.

Ezért hízik, aki leteszi a cigarettát
#dohányzás
2021.12.14.

Ezért hízik, aki leteszi a cigarettát

A cigarettázás káros hatásai ellenére sokan éppen amiatt nem szeretnének lemondani a szenvedélyükről, mert attól félnek, hogy a leszokás súlygyarapodást is eredményez. Mi állhat ennek a jelenségnek a hátterében?

Mit tartalmaz a cigaretta?
#cigaretta
2021.11.26.

Mit tartalmaz a cigaretta?

A cigi - a mindenki által ismert nikotinon kívül - még 4000 különböző anyagot tartalmaz, melyek többségükben szintén károsak az emberi szervezetre. Te tudod, mi minden kerül a szervezetedbe, ha cigizel?

Hogyan szokjak le a cigiről?
#cigi
2021.06.05.

Hogyan szokjak le a cigiről?

Elkövettél egy hibát, rágyújtottál egy cigire és azóta nem sikerül letenned? A hibákban az a szép, hogy a legtöbb esetben ki lehet őket javítani. A dohányzásról is le lehet szokni. A kérdés csak az, hogy akarod-e?

Az anabolikus szteroidokról
#anabolikus szteroid
2021.04.22.

Az anabolikus szteroidokról

Az emberiséget a sport megjelenése óta foglalkoztatja a teljesítmény növelése, a fáradékonyság leküzdése, az erő növelése. Napjainkban az egyik legelterjedtebb teljesítményfokozó anyagok az ún. anabolikus (felépítő) szteroidok.

Az elektromos cigaretta veszélyei és mellékhatásai
#elektromos cigi
2021.04.14.

Az elektromos cigaretta veszélyei és mellékhatásai

Az elektromos cigi egy akkumulátorról üzemelő eszköz, ami a hagyományos cigaretta alternatívájaként látta meg a napvilágot. Vannak, akik úgy vélik: kevésbé káros az egészségre, ráadásul olcsóbb is. De vajon igaz ez?

Miért veszélyes az ecstasy?
#ecstasy
2021.03.29.

Miért veszélyes az ecstasy?

A leggyakoribb tinik által használt drogok az ecstasy és a metamfetaminok. Ezek stimuláló szerek, melyek felpörgetnek, és a feldobottság- valamint boldogságérzet, amit nyújtanak, akár órákig is eltart. Azonban tudnod kell, hogy a stimuláló szerek kiszámíthatatlanok! Lehet, hogy fantasztikus, felpörgetett estét nyújtanak, de könnyen a kórházban végezheted!