Krem

ora 2011-08-08 15:13:58
Kedves Doktorno!
19 eves lany vagyok. A bikinivonalamnal nagyon eros szortuszogyulladasom van, amellyel sajnos mar semmit nem tudtam kezdeni, igy a patikaban egy gyogyszeresz folirt nekem egy antibiotikum tartalmu kremet (Tetran). Fogamzasgatlot szedek, a baratommal csak igy vedekezunk (7 honapja vagyunk egyutt), es tudom, hogy amikor antibiotikumot szedek, akkor a fogamzasgatlo nem hat. De ha a bikinivonalamra + intim teruletre kenem az antibiotikum tartalmu kremet, akkor is elveszi a fogamzasgatlo hatasat? Felek, hogy esetleg kicsit bejut a huvelyembe, es akkor vegkepp elveszi a hatasat...
Nagyon koszonom!!! :)

Szakértőnk válasza a Krem kérdésre

Kedves Levélíró!

Nem kell attól tartanod, hogy a külsőleg alkalmazott krém csökkenti a fogamzásgátló hatását. Viszont nem szerencsés orvosi vizsgálat nélkül hosszasabban ilyen készítményt alkalmazni, mert nem feltétlenül lesz megfelelő a panaszaidra.

Üdv:



Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések