Szex téma!!!! Fontos!!!

2009.12.14.
Most 1 hónapja vagyunk eggyütt barátommal és szerené ha már lefeküdnénk,megmondom öszintén én is nagyon várom...de kissé bizonytalan is vagyok :( attól félek hogy valamit elbénázok és kinevet :( bár azt mondta hogy soha se nevetne ki :) Arra kérem hogy mondjon nekem 1-2 tippet hogy mire figyeljek oda és hogyan ne izguljak...:( ( most beteg vagyok (nő ügyileg) de nem mentsuruálok csak ilyen fehér dolgok jönnek...:( nagyon be bánikoltam... mit tegyek? ez nagyon nagy baj?

Szakértőnk válasza a Szex téma!!!! Fontos!!! kérdésre

Szia!

Ha nagyobb mennyiségű fehér váladékot tapasztalsz (esetleg viszketéssel, érzékenységgel vagy fájdalomma együtt), akkor lehetséges, hogy hüvelyi fertőzésed van. Ez elég gyakori dolog, nem nagy gond, de ki kell kezelni. Okozhatja többféle kórokozó is, de ahhoz, hogy a megfelelő gyógyszert kapd, nőgyógyászati vizsgálat szükséges.

Tippek.. Szerintem próbálj ne ilyen görcsösen állni a dolghoz, hiszen szeretitek egymást és azt írod, hogy Te is nagyon várod már az együttlétet. Lazíts.. Biztosan nem nevetne ki, és attól sem kell tartanod, hogy bármit "elbénázol". Legfejebb tapasztalatlan vagy, de nem béna. Ha neki több tapasztalata van, akkor tanítson meg Téged is:)

Minden jót:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor