..hogyan tovább?!

2014.11.23.
Jó napot!
Szeretnék segítséget kérni. A párommal elég rendszertelen a nemi életünk mivel én kollégista vagyok csak hétvégén van lehetőségünk együtt lenni. (mindenhogy)
Az a baj hogy nagyon gyorsan elélvez. Kb. 2perc se kell. Ráadásul élvezni se élvezi hogy "elmegy". Utána nagy a feszültség...megint egy negatív élmény erről. Gondolkodtunk egy csomót mitől lehet de már ötletünk sincs csak találgatunk. Nagyon görcsösen állunk már hozzá,mert félünk előre mi lesz belőle. Miután elment én égő érzést érzek és fáj. Ilyen soha nem volt még. Óvszer nélkül történik az együttlét mivel szedek fogamzásgátlót.
Kezdünk kétségbe esni. Nem akarjuk hogy pont a szex miatt menjen tönkre vagy romoljon meg a kapcsolatunk!
Várom mielőbbi válaszát!!!
Üdv.: picilany13

Szakértőnk válasza a ..hogyan tovább?! kérdésre

Kedves Levélíró!

Mivel nincsen lehetőségetek gyakran együtt lenni, valahogy érthető is, ha a párod nagyon "ki van éhezve" rád, és emiatt gyorsabban befejeződik az együttlét. Kérdés, hogy ha ezt követően további együttlétekre kerül sor, akkor ugyanaz történik? Korábban, ha gyakrabban volt lehetőségetek együttlétre (volt ilyen?), akkor is így zajlottak az aktusok?

Esetleg megfontolandó, hogy hosszabb szünet után inkább más módon elégítsd ki a párodat, és csak ezt követően próbálkozzatok meg az együttléttel. Várhatóan így sikerül meghosszabbítani a magömlésig eltelt időt.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor