fura egy kapcsolat,de most meg felek:(

2014.11.18.
Szeretnem megtudni hogy a menszezem elott 1 nappal volt aktusom ez 18-an este es 19 en kell hogy megjojjon.Nos vagy ket harom oran keresztul szeretkeztek eloszor a szammal izgattam ,eletemben eloszor,megkert engem,azt mondta h szeretne hogy minden legyen koztunk,mar reg ota vagyunk egyutt de sokszor szakitottunk es most vagy harmadszorra jotunk ossze o 25 en 18 a napokba eljott hozzam megakarta kerni a kezem a szuleimtol:)de egyenlore nem engedejeztek mive egy parszor mar szakitottunk.Na szoval mondta h szeretne hogy minden legyen koztunk a szexre ertette.Igyhat meg kert hogy izgassam a szammal.nem akartam de megtettem:(asztan rendesen szeretkeztunk,elelvezett persze nem belem,aztan ujra izgattam es ujra....es ez minden ovszer nelkul.Nem akar ovszert hasznalni.tudom h kockazatos.szeretnem megtudni h lehetek e terhes ha a menzeszem elott tortent??es mit szol ahoz ez normalis h minden fele keppen akar velem szeretkezni?de meg van ha nem akarom akkor meg ot ugy lattam nem is erdekli:((vagy csak annyira szeretne?

Szakértőnk válasza a fura egy kapcsolat,de most meg felek:( kérdésre

Kedves Levélíró!

Igen, jól tudod. Kockázatos dolog megszakítással védekezni. A terhesség esélye persze nem nagy, főleg a ciklusnak ebben a szakaszában.

Ugyanakkor gondolkodj el rajta, hogy ha ennyire fontos vagy a párodnak (hogy szeretne elvenni), akkor vajon nem kellene-e tekintettel lennie rád és arra, hogy nem állsz még készen az együttlétre? Nem kellene-e mident megtennie azért, hogy megóvjon téged egy nem kívánt terhességtől (és gondoljuk tovább: esetleg abortusztól)?

Jó volna, ha tudnátok erről nyíltan beszélni, ha hosszú távon gondolkodtok, akkor ez elkerülhetetlen.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor