kétségbe vagyok esve

2014.04.12.
Kedves Szakértő! Nagyon kétségbe vagyok esve.. 17 éves lány vagyok 178 cm-er magas lány vagyok és vékony is kb. 56 kg. Szép hosszú lábaim vannak meg a testem is tök arányos .. fenekem minden rendben van.. De a melleim.. Egyszerűen nem nőnek már nagyon rég óta .. Szinte melltartó sem kell rá.. Emiatt nagyon rosszul is érzem magam.. :( Nem értem mi a baj.. Lehet ez valami betegség? Mit tegyek ennek érdekében? Utálom őket.. Emiatt alig van önbizalmam.. Mit tegyek? Alig várom, hogy 18 éves legyek megoperáljanak .. De addig?

Szakértőnk válasza a kétségbe vagyok esve kérdésre

Kedves Levélíró!

Azt hiszem, nehezen tudnálak meggyőzni arról, hogy nem a melleid mérete a legfontosabb kérdés , mert te ezt most nyilván másképp érzed. Te magad írod, hogy arányos az alkatod. Ez minden bizonnyal így is van, mert karcsú és csinos vagy. Az alkatodnak megfelelő méretűek és formájúak a melleid, egyszerűen NEM lenne természetes az összhatás, ha jelentősen nagyobbak lennének.

A későbiekben, a terhesség-szoptatás során hormonális hatásra nagyobbak lesznek a melleid.Most pedig azt tudom tanácsolni, hogy koncentrálj azokra a testrészeidre, amikkel elégedett vagy. Ha zavar a melleid mérete, akkor próbálj optikailag csalni egy kicsit.

Üdvözlettel:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor