Valami baj lehet?

2013.07.07.
Kedves doktornő! A barátommal már 1 éve élünk nemi életet, és csak az elején, maximum 10 alkalommal használtunk óvszert, és a megszakításos módszert alkalmazzuk, a barátom nagyon jól tudja kontrollálni, és mindig a magömlés előtt kb. 5 másodperccel már kiveszi, és kézzel segít magán. Eddig nagyon jól bevált a módszer, egyáltalán nem estem teherbe, a menstruációm mindig szépen megjött. A barátom az előttem levő barátnőinél is ezt a módszert alkalmazta, de ott sem volt semmi baj, semelyik nem esett teherbe.
Na már most azt szeretném kérdezni, hogy ha eddig ilyen szépen működött a módszer, akkor , ha előtte pár másodperccel kiveszi és egy csepp sem kerül belém, nem lesz-e ebből baj? Aztán azt szeretném még kérdezni, hogy esetleg lehetséges, hogy nem lehet gyereke? Ezt csak én feltételezem, neki nem is mondtam. Csak kérdem,hogy akkor ez,hogy nem estem teherbe, jelentheti-e azt, hogy steril, vagy egyszerűen csak ügyes? Nekem kb. 3 évvel ezelőtt 1 napig volt valami nagyon csúnya,kellemetlen szagú,sötétsárga, szinte már narancssárga folyásom, jó bőven, de elmúlt még aznap és többet nem is jelentkezett soha. Akkor lehetséges-e, hogy nekem nem lehet gyerekem? Mármint az, hogy lehet,hogy én nem eshetek teherbe és azért működik a megszakításos módszer?
Gumival egyikünk sem akarja, mert neki nem jó, nekem meg nagyon fáj és még annyira sem jó. Na kb ennyi lenne, amit szerettem volna kérdezni. Válaszát várom. 16/L

Szakértőnk válasza a Valami baj lehet? kérdésre

Kedves Levélíró!

Hogy eddig nem estél teherbe, az nem utal sem a te, sem a partnered terméketlenségére. Valószínűleg eddig szerencsétek volt.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor