Furcsa kiütések a péniszen

2011.04.09.
Kedves Doktor nő/úr !
Kérdésemmel nem tudtam eddig kihez fordulni mivel nem hiszemhogy gyermekorvos kezel ilyesfajta problémát és kórházba pedig nem szívesen megyek (többek között mert nem tudom egyáltalán hova kéne mennem)
A makkkörül már születésem óta votak kis fehér vmik ezt nem is tartottam problémának mivel kb születésem óta ott voltak ám ám kb 8 hónapja kb a makk alatt pár centivel nagyobbak és más fajta fejér vmitk jöttek ki. Ekkor nagyon megijedtem de nem mertem szólni senkinek nem tudtam mit tehetek. és most kb egy pár hete talán egy hónapja ezek a vmik ből sokkal több lett mostnár a makk "tetején" és rajta is vannak. Nagyon félek nem tudom mit tehetnék. Szüleimmel nem vagyok annyira jó viszonyba főleg apámmal hogy velük beszéljem meg esetleg segítsenek. Válaszát előre is kszönöm.

Szakértőnk válasza a Furcsa kiütések a péniszen kérdésre

Kedves Levélíró!

Először is nyugodj meg, mivel ezek a "valamik" valószínűleg teljesen normális képletek, én faggyúmirigyekre gondolnék (fehér pöttyök). Az újonnan kialakultak is ezek lehetnek, ill. ha bővebben írnál arról, hogy kb. milyenek, mekkorák stb. akkor én is jobban be tudnám azonosítani.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor