póz hatással van rám?!

2011.03.11.
üdv doki
a szitu a köv.: a b.nőm mellett nem igazán tudok jól teljesíteni (időben) mert mindig elég korán taccsra mek..főleg misszionáriusba..3-4 erősebb löket és végem..és a cél persze az lenne h ne haljak ki ennyitől..tudom h ő ezt szereti a legjobban és mégsem tudom neki azt nyújtani mert akk gondjaim támadnak..ez mitől lehet h főleg ebben a pózban hamar végem van?!
illetve h sajnos elég rövidek az együttléteink mert hamar elsülök ami előtte nem volt rám jellemző 1 nap 1.5órán belül 3 óvszert használtunk fel..:S:( pedig én 19 leszek ő meg 16 éves és mégis kikészít!:D-és látom h naon frusztrálja és nem akarom h az am harmónikus kapcs.unk emiatt akadályokba ütközzön, persze azt mondja h ez nem gond neki mert szeret! de hosszútávon biztos az lenne azt meg nem szeretném!:S
szval tudna vmi okosságot?-ötletet adni kedves dr.nő!:)
még magamnak azzal magyarázom ezt be h az elmúlt hónapokban sokat voltam beteg és az immunrendszerem meggyengült és h lehet azért:S-de ez csak 1 tipp..vagy csak ő annyira jó?! kérem segítsen!:)

Szakértőnk válasza a póz hatással van rám?! kérdésre

Kedves Levélíró!

Biztos a barátnőd is nagy hatással van rád , de a korai magömlés egyébként sem annyira ritka dolog akkor, amikor a férfiak még nem tanulták meg tökéletesen uralni a testüket. A misszionárius pózban nyilván több inger éri a péniszed, vagy izgatóbban hat rád. Az lenne a cél, hogy az aktív ingerlés időtartama 5-10 perc legyen legalább. Ehhez arra van szükség, hogy "áttanulja" a tested az aktus hosszát. Aktus közben (vagy maszturbálás során), amikor azt érzed, hogy közel van az orgazmus (de még korai volna), akkor hagyjátok abba kis időre a szeretkezést. A szünet során folytasd a barátnőd ingerlését egyéb módon (kézzel, szájjal stb.), te pedig higgadj le egy kicsit. Ezután folytathatjátok az együttlétet. Egy aktus során több inlyen szünet beiktatására is szükség lehet, de idővel fokozatosan hosszabbodni fog a szünetek között eltelt idő, illetve egyre kevesebbre lesz szükség. Ezen kívül próbáljatok ki egyéb pozíciókat is, mert esetleg más pózban eleve hosszabb ideig tathat az együttlét. Az elszorításos technikának is utána olvashattok. Ennek során egy meghatározott helyen kell a péniszre erősebb nyomást kifejteni, és ezzel késleltethető az orgazmus. Természetesen nem fog egyik napról a másikra megoldódni a probléma, ez egy hosszabb folyamat lesz.

Üdvözlettel:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor