Milyen nemi betegségeket kaphattam el?

2017.09.19.
Kedves Dr. Ujj Zsófia!
A következő problémám van: Haverokkal Mallorcán nyaraltunk és egyik este kicsit berugtunk. Viccből kitaláltuk, hogy szexelünk egy-egy prostival. Ezt meg is tettük. Borzasztóan megbántam és azóta nagyon rosszul érzem magam és félek is, hogy esetleg még több betegséget elkaphattam. Óvszert használtunk, ami végig fenn is maradt, ugyan akkor egész idő alatt lötyögött. A higiénia meg eléggé gáz volt.. Másnap kellemetlen zsibbadó érzésem volt és azóta is csipő-égető érzésem van pisilésnél. Piros és fehér foltok/pöttyök is jelentkeztek. A makkom nagyon száraz.
Voltam orvosnál és kiderült, hogy van egy bakteriális fertőzésem és egy gombás fertőzésem is. Erre először kaptam egy Ciclopirox-ratiopharm 1% krémet, majd most egy Nystalocal krémet is.
A doki sajnos (anyagi okokra hivatkozva) nem akart további teszteket csinálni, így ma voltam az egészségügyi hivatalban. Tök kínos volt. A prostitutáltos dolgot nem is tudtam bevallani nekik sajnos. Minden esetre csináltak most nálam egy HIV, Clamydien, Syphilis és Hepatitis B tesztet. Az eredményeket jövő héten tudom meg.
Az lenne a kérdésem, hogy még milyen nemi betegségek vannak? Miket kaphattam el és mire kéne még kivizsgáltatnom magam? Ez előtt a hibás döntés előtt csak 2 lánnyal voltam és mindig nagyon vigyáztam. Kérem segítsen, hagy gyugodjak meg.
Válaszát előre is köszönöm!
Üdvözlettel
Márton

Szakértőnk válasza a Milyen nemi betegségeket kaphattam el? kérdésre

Kedves Márton! Hát ez sajnos jó kis lecke volt. De bízzunk benne, hogy valami baktérium és/vagy gomba volt "csak". Még esetleg a trichomonas jutna eszembe. Hátha a vírus, főleg a hepatitis negatív lesz, azért az óvszer miatt van esélye, hogy ezeket a felsoroltakat megússza. Meg kell várni az eredményeket, nem is tudom egy hét alatt kész van-e. Meg használja még gondolom az antibiotikumot és a gombaellenes szert. Addig egyenlőre nincs más amit tenni kellene, kicsi időt kell hagyni. És feltétlen addig menni vissza, míg el nem múlik. Addig könnyű mondani meg mást nem is nagyon tehet, de kicsit nyugodjon meg.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor