Agydaganatom van?

2016.12.26.
20 éves fiatalember vagyok. 3-4 éve elkezdett sípolni és pattogni az egyik fülem. A gégészeten kimosták ám nem múlt el így visszakellett mennem. Nyaki röntgent végeztek amely negatív lett. De a tüneteim nem múltak. Egy kis idővel később a látásom is kezdett furcsává válni.. Olyan érzésem van sokszor mintha álmodnék vagyis úgy látok... Nagyon furcsa és elmagyarázhatatlan érzés. Persze a szemészeten hülyenék néztek emiatt.. és ott sem volt semmi rendellenes. Sokat számítógépezek.. és elkezdtem kutatni a neten hogy vajon mitől lehetnek ezek a tünetek. Kezdtem magamnak bemesélni hogy agydaganatom van.. a fejem is elkezdett fájni.. figyeltem magam mindig hoy épp mi a bajom... volt hogy a mellkasom nyomott..vagy épp a hátam fájt.. rengeteg vizsgálatot megjártam a szívultrahangtól elkezdve a mellkas röntgenig. Sok vérvételem is volt. De mindig jó volt az eredmény. Azonban a fejemet sosem nézték meg. És még mindig előtör bennem a félelem hogy mivan ha tényleg agydaganat. Amikor elfoglalt vagyok vagy épp társasággal vagyok akkor sosem érzek ilyet. De mikor egyedül vagyok akkor sajnos szorongok. Sőt nemrég pánikrohamom is volt de mint kiderült sok vizsgálat után az egy szív extrázás miatt volt...csak ott is megijedtem és bepánikoltam mert azt hittem leáll a szívem...
Sajnos nagyon rossz érzés az hogy nem tudom biztosra hogy mi lehet ez. A szüleim azt mondják hogy ne is agyaljak ilyeneken. De nem megy. Félek. Mit tegyek??

Szakértőnk válasza a Agydaganatom van? kérdésre

Kedves Kérdező! Ez inkább pánikszindróma. Persze asok számítógépezés nem használ, ezt lehetne mérsékelni amennyiben a tanulás/dolgozás engedi feltétlenül. Sok séta, levegőzés, sport. A panaszok miatt ideggyógyászhoz nem sürgös jelleggel el lehetne menni, de javasolt lenne pszichológus is. Agydaganat a legkevésbé valószínű.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor