fáj a gyomrom nagyon

2013.03.28.
kedves doktornő!
a gyomrom nagyon fáj. szedek rá valamilyen gyógyszert, de mostanában nagyon elviselhetetlen. nem csak az, hogy éget, hanem hogy ha megnyomkodom a gyomrom, olyan mintha egy vasbeton darab lenne a gyomromban, olyan kemény. és persze iszonyatosan fáj, volt hogy már sírtam annyira hasított, szúrt mintha kést döftek volna belém. nem égetett, mert az más, az olyan maró érzésű, de ez egyre jobban kikészít...
ha eszek, nagyon ficánkol a gyomrom, többször van hányingerem is és rémes hangokat is ad ki. normálisan eszek de....aúúú...jesszus... hiába megyek az orvoshoz, csak új meg új gyógyszert kapok de sose segít semmi csak átmenetileg... hogy mondjuk elmegyek ad egy gyógyszert az jó két hétig vagy egy hónapig aztán megint fáj és akkor új gyógyszert kapok.
nem értem mitől van ez mert odafigyelek, nem eszek fűszerese, anya amúgy is natúran szeret főzni meg egészségesen de semmi nem akar használni.
most akkor hova kéne menjek? gondolkoztam természetgyógyászon, hallottam sok jót róluk meg anyáék is szerették volna ha menjek de mikor hallottam mennyibe kerül nem akartam hogy ezt kifizessék... csak most már ott tartok hogy amennyi gyógyszert veszünk meg szenvedek már megért volna elmenni természetgyógyászhoz is.
mit tanácsol?
köszönöm a válaszát!

Szakértőnk válasza a fáj a gyomrom nagyon kérdésre

Kedves Levélíró!

Ez semmiképpen sem normális dolog, úgyhogy fordulj gasztroenterológushoz (háziorvos tud beutalót adni). A leírásod alapján gyomortükrözésre lesz szükség.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor