#Táplálkozás #szteroid

6 db cikk a témában

#tini
2016.06.11.

Top 4 mellszőrzet növelő étel

Nem is olyan rég volt, mikor a teljesen szőrös mellkassal rendelkezők voltak a valódi férfinak titulált ideálok, nem úgy mint manapság, mikor a David Beckham-éhez hasonló, tükörsima mellkas a divat. A változások ellenére a mellszőr még mindig a férfiasságot jelképezi, bár nem minden férfi képes annyira jelentős mennyiségűt növeszteni, mint például Tom Selleck.

#magas vérnyomás
2012.12.01.

Sok TV = magas vérnyomás?

Egy legutóbbi kutatás szerint a túlzott tévénézés vérnyomásproblémákat okozhat a gyerekek, különösen a tinik körében. Napjainkban ugyanis a magas vérnyomásos esetek egyre fiatalabb korban kezdődnek. Ha pedig a mai eredményeket összehasonlítjuk a 3 évtizeddel ezelőttiekkel, az eredmény lesújtó.

#tini sport
2011.04.18.

Hogyan válhat egy tini sportlegendává?

„Szeretném megtudni, hogy mennyi fehérjére van szükségem. 14 éves, 172 centi magas, 51 kg vagyok, az iskolában focizom és súlyt emelek. Szeretnék egy kis súlyt magamra szedni és izmot növelni.

#teljesítmény
2010.11.20.

A teljesítménynövelő szerek

Ha versenysportoló vagy fitneszguru vagy, már biztos megfordult a fejedben, hogy hogyan tudnád a teljesítményedet fokozni.

#tini
2010.07.03.

Táplálékkiegészítők és teljesítményfokozók

A sportteljesítmény növelésének reményében, sokan sok mindent bevállalnak. A teljesítményfokozók gyors, hatékony eredményeket ígérnek, de nem mindegy, hogy milyen áron. Tényleg javítják az esélyeidet és vonzóbbá teszik a külsődet? És egyáltalán: biztonságos a használatuk?