Suli, munka, bébiszitter

#Suli, munka #bébiszitter

7 db cikk a témában

#diákmunka
2013.08.02.

Diákmunkát keres Vanda

A cím akár egy álláskereső hirdetés szövege is lehetne, de nem az. Igaz, Vanda még nem találta meg a megfelelő állást, egy hónapra tervezi, hogy diákmunkát vállal, aztán szeptemberben ismét iskolába megy.

100 ötlet a nyári szünidőre
#nyár
2012.06.17.

100 ötlet a nyári szünidőre

Végre elékrezett várva várt jutalom, a megérdemelt pihenés időszaka. Tudod már, hogy mivel töltöd a szabadidődet? Még nem? Íme, 100 ötlet, amivel feldobhatod a szünidőt!

#külföld
2011.06.25.

Ha szeretnél külföldön tanulni…

Ha úgy érzed, hogy megfelelő jelölt vagy, és megvan mind a kedved, mind az elszántságod ahhoz, hogy külföldön tanulj, akkor már csak a programot kell kiválasztanod, valamint jelentkezni rá.

#diákmunka
2011.06.13.

A 10 legjobb részmunkaidős állás tiniknek

Olyan munkát keresel, ami gazdagítja a lelkedet és elindíthat egy életre szóló karrier útján? Oké, talán nem. Valószínűleg csak le szeretnéd magad kötni, és pénzt akarsz keresni. Sose félj! Rengeteg módja van ennek, és valószínűleg sok olyanról is szó lesz, ami még csak fel sem merült eddig.

#idegen test
2010.07.16.

Amire gyerekfelügyeletkor vigyázni kell - lenyelt tárgyak veszélyei

Lehet idegentest az orrban, garatban, a gyomor-bélrendszerben, a légutakban, a fülben és a nemi szervekben. A gyermekek sok csodára képesek, de ez nem csak remek képességeikre vonatkozik, hanem találékonyságukra, ötletgazdagságukra is. Ezért találkozhatunk számos idegentesttel a kicsik szervezetében. Ha kistesóra vigyázol, vagy gyerekcsőszködésre adtad a fejed, íme néhány jó tanács!

#poronty
2010.07.05.

Keress zsebpénzt porontyfelügyelettel!

Pénz! Egyet jelent a szabadsággal, érettséggel, felelősséggel! A legtöbb tini számára a nyári szünet a legjobb időszak a pénzkeresésre, hiszen nyakadba szakadt a szünidő, a barátokkal kevesebbet tudsz találkozni, mert mindenki máshol nyaral, de azért jól jön egy kis pénz mozira, fagyira, fesztiválra. A gyermekfelügyelet az egyik legnépszerűbb nyári munka, itt megtudhatod, milyen követelményeknek kell megfelelned.

#gyerekcsősz
2010.06.29.

Lefekvés - Gyerekcsősz tippek

A gyerekcsősz legnehezebb dolga kétségtelenül az esti lefektetés. A gyerkőc hallani sem akar az ágybabújásról, nyűgös, a szüleit akarja, vagy csak kijelenti, hogy egyáltalán nem álmos, és még egy kicsit játszana, tévézne, számítógépezne stb. Az alábbiakban néhány hasznos tippel szolgálunk az esti lefektetési procedúra megkönnyítésére.