Receptek, nassolás

#Receptek #nassolás

55 db cikk a témában

#recept
2013.04.01.

Pozsonyi kocka lisztérzékenyeknek

Ismét az édességé a főszerep! Lisztérzékenyeknek is ajánljuk a receptet nem csak kóstolásra, hanem bátor fogyasztásra is.

#recept
2013.03.29.

Túró kocka lisztérzékenyeknek

Itt az idő, hogy kipróbáld, milyen is a szakácstudományod, és megpróbálkozz ezzel a recepttel, amit csak ajánlani tudunk! Kínáld lisztérzékeny barátaidat is!

#somlói galuska
2013.03.21.

Hogyan készítsünk somlói galuskát lisztérzékenyeknek?

Kétfajta ember létezik a kulináris világ szerint: aki szereti a somlói galuskát, és aki nem. A receptünk most mindazoknak szól, akik szeretik, vagy szeretnék kipróbálni, lisztérzékenységben szenvedők mellett is.

#madártej
2013.03.14.

Madártej epebetegeknek

A madártej széles körben ismert és elterjedt desszert hazánkban. Kis konyhai jártasság szükséges az elkészítéséhez. Ajánljuk lisztérzékenyeknek, epebetegeknek, gyomorfekélyeseknek, csontritkulásban szedvedőknek és hízni vágyóknak is.

#pogácsa
2013.01.11.

Sajtos pogácsa lisztérzékenyeknek

Aki lisztérzékeny vagy allergiás, annak sajnos figyelnie kell, hogy egy buliban, összejövetelen milyen ropogtatni valókat eszik. Ezzel az egyszerűen elkészíthető rágcsával kedveskedhetünk azoknak, akik nem esznek liszttel készült ételeket.

#tortilla
2012.12.03.

Tortilla lisztérzékenyeknek

A tortillában nemcsak az a jó, hogy a tésztáját pofonegyszerű elkészíteni, hanem az is, hogy rengetegféleképpen variálhatod a töltelékét, akár magában, egy kis zöldséggel is eheted. Őszi kerti partikra, téli nassolnivalóknak kiváló kenyérpótló. Ha lisztérzékeny vagy, vagy olyan vendégeket vársz, akik nem ehetnek glutén tartalmú ételeket, kedveskedj nekik ezzel a nassolnivalóval.

#recept
2011.01.19.

Feketeerdő torta lisztérzékenyeknek

Igazi ínyencséggel szolgálunk mostani receptünkben. A feketeerdő torta egy olyan receptjével ismertetünk meg, amelyet lisztérzékenységben szenvedők és hízni vágyók is bátran fogyaszthatnak.

#recept
2010.12.25.

Hókifli lisztérzékenyeknek

Ahelyett, hogy ajándékok után rohangálsz, lepd meg szeretteidet valami igazán szívhez szóló, személyes ajándékkal - mondjuk sütivel! A hókifli nem csak azért kiváló erre a célra, mert sokáig eláll, hanem mert sokféle töltelékkel elkészíthető és nagyon finom!

#bonbon
2010.12.05.

Bonbon házilag, lisztérzékenyeknek is

Ha megmaradt egy kis sütemény, ne dobjuk ki, néhány adalék segítségével készítsünk belőle bonbont. Kínáljuk bátran a lisztérzékeny barátokat is!

#rizs
2010.09.11.

Rizstorta epebetegeknek

Ezt a finomságot lisztérzékenyek is fogyaszthatják, de figyelem, diétázóknak sajnos tiltólistás étel! Fogyaszthatják lisztérzékenyek, epebetegek, gyomorfekélyesek, vesebetegek és hízni vágyók is.

#lecsó
2010.08.14.

Lecsós palacsinta

A "palacsinta" szó hallatán mindenkinek összefut a nyál a szájában, és valami kellemes nassolásra és desszertre gondol. Mostani receptünkben egy tuti tippet adunk arra, hogy a palacsinta előételnek is kiváló. Lisztérzékenyek is bátran fogyaszthatják, mert rájuk is gondoltunk!

#linzer
2010.08.08.

Linzerkarika laktózérzékenyeknek

A nagymama tuti receptje. Szinte nincs olyan, aki ne ismerné, és ne kedvelné a linzerkarikát. Egyszerű, de nagyszerű. Receptünket laktóz- és lisztérzékenyek is bátran kipróbálhatják!