Receptek

#Receptek

434 db cikk a témában

#recept
2010.09.05.

Juhtúrós lasagne vegetáriánusoknak

Ki ne szeretné az olvadt sajttól aranyló, frissen gőzölgő lasagnát? Mai receptünk alapján ennek egy új, magyarosabb változatát készítheted el, és még vega barátaidat is megvendégelheted vele! Fogyaszthatják hízókúrások és csontritkulásosok is.

#leves
2010.08.29.

Gazdasszony levese laktózérzékenyeknek

Igazi házias nevet adtak most következő receptünknek. A leves a magyar konyha egyik igen jellegzetes sajátossága. A gazdasszony levesét laktózérzékenyeknek is tudjuk ajánlani.

#recept
2010.08.22.

Firenzei hal cukorbetegeknek

A halból készült ételek mindig is egészségesek. De nem mindegy, hogy hogyan készítük el őket. Mostani receptünket cukorbetegeknek és vashiányosoknak is ajánljuk!

#csirke
2010.08.20.

Csirkegulyás cukorbetegeknek

Kicsit kedvezünk most azoknak, akik kedvelik a magyarosabb ízeket. De természetesen a csirkegulyás esetében sem feledkeztünk meg azokról, akik cukorbetegségben szenvednek, mert az alábbi ínycsiklandozó finomságot ők is bátran fogyaszthatják!

#lecsó
2010.08.14.

Lecsós palacsinta

A "palacsinta" szó hallatán mindenkinek összefut a nyál a szájában, és valami kellemes nassolásra és desszertre gondol. Mostani receptünkben egy tuti tippet adunk arra, hogy a palacsinta előételnek is kiváló. Lisztérzékenyek is bátran fogyaszthatják, mert rájuk is gondoltunk!

#linzer
2010.08.08.

Linzerkarika laktózérzékenyeknek

A nagymama tuti receptje. Szinte nincs olyan, aki ne ismerné, és ne kedvelné a linzerkarikát. Egyszerű, de nagyszerű. Receptünket laktóz- és lisztérzékenyek is bátran kipróbálhatják!

#makaróni
2010.07.25.

Makaróni olaszos módon cukorbetegeknek és gomorfekélyeseknek

Saluto da Italia - avagy Üdvözlet Olaszországból! Ha olasz ételekről van szó, akkor a tészta és a paradicsom elengedhetetlen kelléke a főztünknek. Ezúttal sem lesz ez másképp! Fogyaszthatják cukorbetegek és gyomorfekélyben szenvedők is.

#recept
2010.07.18.

Csokis kalács hízni vágyóknak

Nem éppen a diéta lett előtérbe helyezve, de néha igenis nem árt kicsit kényeztetni magunkat! Főleg ha ilyen finomságról van szó, mint a kalács. S ha még csokis is...

#könnyű recept
2010.07.11.

Ba-Ba juice

Nagyon baba kis recept, melyet a tojásra allergiások és lisztérzékenyek bátran megkóstolhatnak, mert rájuk is gondoltunk, mikor összeállítottuk a receptet.

#csirkecomb
2010.07.10.

Csirkecomb római tálban

Ízletes és ínycsiklandozó ételkülönlegesség mindenkinek aki szeret újdonságokat kipróbálni. Gyorsan és egyszerűen. Epebetegségben és gyomorfekélyben szenvedő betegnek is ajánljuk, fogyaszthatják bátran!

#sütőtök
2010.07.03.

Sütőtök főzelék sajttal hízni vágyóknak

Sokat foglalkoztak már a médiában is a fogyásról, a fogyni vágyókról... Na de mi van azokkal, akik pont ellenkezőleg szeretnének tenni? Íme egy remek recept azoknak, akik pár kilóval vaskosabbnak szeretnék magukat!

#keksztorta
2010.06.17.

Keksztorta (sütés nélkül)

Könnyű, finom, és ripsz-ropsz megvan. Kell ettől több pozitív tulajdonság egy desszerthez, amit még cukorbetegek is fogyaszthatnak?