Ezt látnod kell, utazás

#Ezt látnod kell #utazás

6 db cikk a témában

Bőrönd – hogyan válasszuk ki a megfelelőt a nyaraláshoz?
#bőrönd
2023.05.31.

Bőrönd – hogyan válasszuk ki a megfelelőt a nyaraláshoz?

A megfelelő bőrönd kiválasztása döntő hatással van az utazás kényelmére. Mielőtt impulzív módon vásárolnánk egy olcsó bőröndöt egy szupermarketben, érdemes átgondolni, hogy egy ilyen termék megfelel-e az elvárásainknak. (x)

Mikor érdemes meglátogatni Oslót?
#utazás
2023.04.06.

Mikor érdemes meglátogatni Oslót?

Oslo Norvégia fővárosa, ami mellesleg a legnagyobb norvég városnak számít. Csodaszép, modern metropoliszról van szó, amely mindenki szívét rabul ejti – már ha a megfelelő időszakban utazunk oda. Norvégia ugyanis nem épp az extrán meleg éghajlatáról ismert. (x)

Szórakozz tavasszal is! Íme, az ötleteink!
#tavasz
2023.03.29.

Szórakozz tavasszal is! Íme, az ötleteink!

Sok szórakoztató dolog van a tizenévesek számára, különösen tavasszal, amikor melegszik az idő. Ez az időszak nemcsak a környék felfedezésére kiváló alkalom, de a tavasz az új kezdetet is szimbolizálja. Tehát itt a tökéletes alkalom valami újra.

#mozi
2016.06.09.

Olyan dolog történt a moziban, amin mindenki meglepődött

Rengeteg meghökkentő reklámmal találkozhattunk már életünkben, amelyeknek célja, hogy felhívja a figyelmet valamilyen fontos dologra, és olyan nyomot hagyjon, amire sokáig emlékezni fognak a nézői. Kétségtelen, hogy az alábbi mozis kampány minden jelenlévő emlékezetébe bevésődött.

#emberség
2015.04.01.

Add tovább a jót: megható videó az emberségességről

Jártál már úgy, hogy suliból hazafelé segítettél egy embernek valami apróságban? Leszállni a buszról babakocsival, felsegíteni az emeletre a nehéz szatyrot vagy visszaadni az elejtett iratokat... Ugye, milyen jó érzés?