Ezt látnod kell, tanulás

#Ezt látnod kell #tanulás

7 db cikk a témában

Nehezen megy a töri tanulás? Sebaj, itt a megoldás!
#történelem
2022.05.11.

Nehezen megy a töri tanulás? Sebaj, itt a megoldás!

Ha bajban vagy az évszámokkal, a híres felfedezőkkel és a neves uralkodókkal, akkor ezt az oldalt neked találták ki. A legfontosabb személyeket és a hozzájuk kapcsolódó tudnivalókat most egy helyen áttekintheted.

#diszlexia
2016.03.08.

Tudni szeretnéd, milyen az élet diszlexiával? Próbáld ki így az olvasást!

Akiknek nincs problémájuk a tanulással, talán nem ismerik vagy nem feltétlenül tudják átérezni, milyen érzés amiatt hátrányból indulni, hogy az ember lassabban boldogul egy szöveggel. A betűk összekuszálódnak, a sorok összefolynak, egy-egy mondatnak vagy bekezdésnek többször is neki kell futni. Most megtapasztalhatod, milyen érzés ez.

#jogosítvány
2015.03.28.

Friss jogsi: így viccelték meg az új oktatókat egy külföldi autósiskolánál

Elég ijesztő pillanat, amikor először vezethetsz forgalomban. Az elméleti alapokkal ilyenkor már tisztában vagy, ideje tehát a megtanultakat a gyakorlatba fektetni, persze az oktatód szoros együttműködésével. Így kezdődik ez a videó is, aztán meglepő fordulatot vesz az első forgalmi óra: kiderül, hogy a tapasztalatlannak hitt tanítvány egy igazi profi.

#álmok
2015.03.07.

Téged mi tart vissza álmaid megvalósításától?

Szerinted az emberek miért nem mernek küzdeni az álmaikért? Számos indokot fel tudnánk sorolni, ami ellehetetlenítheti a vágyainkhoz vezető utat, ám a megkérdezettek meglepő többségben egy választ adtak: a félelem a legnagyobb akadály.

#videó
2015.03.03.

Ilyen lenne a világ szakmunkások nélkül... - Videó

Manapság egyre kevesebb diák választja a szakiskolákat a továbbtanulás során. Helyettük a népszerű, elismert és jobb megélhetéssel kecsegtető szakok és iskolák állnak a lista élén. Így sajnos számos tehetséges fiatal kerül olyan pályára, ahol nem tudja kibontakoztatni a tehetségét.