Ezt látnod kell, környezettudatosság

#Ezt látnod kell #környezettudatosság

7 db cikk a témában

Szilárd sampon - Vélemények helyett tények
#sampon
2023.05.15.

Szilárd sampon - Vélemények helyett tények

Bár nem új találmány, most újra egyre több szilárd sampon található az üzletek polcain és a webáruházakban. A gyártók és a kereskedők igyekeznek meggyőzni a fogyasztókat, hogy a klasszikus folyékony samponokhoz képest a szilárd samponokat előnyben részesíteni gazdaságosabb és környezetbarátabb döntés. De tényleg ez a helyzet? A Tudatos Vásárlók Egyesületének tesztjéből kiderül.

#Föld
2021.02.13.

Ilyen lesz a Föld 2050-re

Félelmetes előrejelzésekkel szembesülhetünk manapság, ami a Föld állapotát és az élővilágot, így az emberi életteret is érinti. Sajnos a környezetvédelem hiába központi téma hosszú évek óta, a környezettudatosság még nem érte el azt a szintet, amivel esélyünk lehet rá, hogy ne romoljon tovább a helyzet.

#kereső
2020.09.29.

Te ismered a környezetbarát keresőt?

Általában mindenki a google-ben végzi a kereséseket, de most itt egy új kereső, amely nemcsak remek, de környezetbarát is, hiszen az Ecosia a bevételéből fákat ültet.

#karácsonyi ajándék
2015.12.08.

Így csomagold be kreatívan az ajándékokat

Ha szeretnéd, hogy a karácsonyi ajándékok már a fa alatt jól mutassanak, készítsd el a csomagolást is saját kezűleg! Mutatunk egy gyorsan és könnyen elkészíthető változatot.

#rasszizmus
2015.08.15.

4 tuti DIY dekoráció a hálószobádba

Ha van egy kis szabadidőd a barkácsoláshoz vagy szeretnéd feldobni valamivel a hálód hangulatát, íme négy olyan kiegészítő, amit könnyen elkészíthetsz házilag - ráadásul különleges hangulatot kölcsönöznek a szobádnak.

#DIY
2015.07.21.

Régiből újat: 4 perces trükk egy trendi felsőhöz

Biztos vagyok benne, hogy lapul a szekrényedben néhány hagyományos fazonú póló, amit már rég meguntál. Most mutatunk egy egyszerű ötletet ahhoz, hogy mit is kezdhetsz ezekkel a darabokkal. Csupán néhány perc kell az elkészítéshez, és máris kész a varrás nélküli, lenge top, ami kiváló viselet a hőségben a strandon, fesztiválokon vagy akár edzés közben.