Betegségek, haj

#Betegségek #haj

4 db cikk a témában

#hajtépés
2020.12.22.

Segítség, hullik a hajam!

A hajhullás akkor tekinthető kóros mértékűnek, ha naponta több mint 150 hajszál hullik ki. Napi 70-100 hajszál kihullása még normális. Így tehát, ha orvoshoz akarsz fordulni ilyen problémáddal, akkor az első dolgod az legyen, hogy fésülködés vagy hajmosást követően meg kell számold a kihullott hajszálakat.

Daganatos betegségek és a hajhullás
#rák
2015.11.17.

Daganatos betegségek és a hajhullás

Egy rákos megbetegedés diagnózisa óriási teher. Nem tudod mi vár rád pontosan, ám az biztos, hogy az előtted álló időszak egyik pillanatát sem szeretnéd átélni, jobb lenne lapozni egy nagyot és túllendülni minden nehézségen. A kezelések, a fájdalmak mellett pedig meg kell küzdened azzal a teherrel is, hogy a külsőd drasztikusan átalakul. Mire számíthatsz?

#pajzsmirigy
2014.11.15.

Az elhízás növeli a pajzsmirigybetegségek rizikóját

A mai napig nem eldöntött tény, hogy a gyarapodó súly a pajzsmirigybetegségek egyik tünete vagy éppen az elhízás növeli-e a pajzsmirigy betegségek rizikóját. Dr. Hubina Erika, az Oxygen Medical endokrinológusa összefoglalta a gyanakvásra okot adó tüneteket.

#pcos
2012.11.11.

PCOS és táplálkozás

Sajnos PCOS-em van, ezért hullik a hajam. Kifejezetten vékony vagyok, csak 44 kg és 165 cm. A diéta érdekelne, hogy mi az, amit egyáltalán nem szabad enni, és mi az, amiből csak keveset.