"Hülye vagy, dagadt vagy!" - Kiborít az ikertesóm

2010.09.10.

Szüleink nincsenek itthon egész nap, mi ketten vagyunk otthon. Ő egész nap a gépe előtt ül, és én is…
Néha elordibálja magát, hogy XY (bocsi nem akarok nevet kiadni)… gyere ide!, és akkor már tudom, hogy megint van valami baja.

Ha odamegyek, szinte mindig ez az első szava:

„Akkora hülye vagy!”
„Dagadt!”
„B*meg!”
„Hülye gyerek!”
Stb.

Ha valamit nem kap meg, akkor szinte már bőg, ordibál, verekszik… Nem értem miért csinálja ezt, kettőnk közül mindig ő volt az aranyos kis mintagyerek. Mostanában viszont csak a számítógép előtt ül, és ordibál mindenkivel. A szüleinkkel is. De ők úgy vannak vele, hogy majd elmúlik, most van a legroszabb korban… Szeretnék valamit tenni, de nem tudom hogy mit.

Ha valamiről beszélni akarok vele (régen mindig meghallgatott, és próbált segíteni), most lehülyéz, és azt mondja, hogy takarodjak… Ha megunta a kiabálást,akkor máshoz folyamodik… Bejön a szobámba, és addig piszkál, míg kiborulok… Akkor nekem már minden mindegy, és én is kiabálok vele. A szobámhoz eltűnt a kulcs, pedig olyankor olyan jó lenne bezárni. Ha jön hozzánk egy haverom vagy barátnőm, ő ott van a szobámban, és kifikázza, megbántja. Volt, hogy egyik barátnőm nem jött hozzánk többet, mert azt mondta, hogy ő nem akarja, hogy megint az legyen mint a ’múltkor’. Szeretném ha a tesóm nem lenne ilyen szörnyű…

Aki tud, segítsen !!! :’(

Forgasd a tollad, írd ki magadból!

Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!