Megtaláltam álmaim nőjét!

A válást jól bírtam, mivel a szüleim elmagyarázták, hogy nem fogják egymást utálni, és az apukámat is bármikor láthatjuk majd. Hát igen, nem is ez a fő téma, hanem ez: 3 hónappal késöbb anyukám élettársat talált. Nagyon szeretem őt is. Aztán összeismerkedett a két család. Akkor ismerkedtem meg álmaim nőjével, ő Anyum barátjának a testvérének a lánya.Szép volt és kedves, az első pilanattól szimpatikus nekem.
Először meg is fordult a fejemben, hogy hát unokatesóm, és milyen furcsa, ha az ember az egyik rokonába szerelmes. Anyukámmal beszéltem is róla. Erre ő mondta, hogy szerinte nem furcsa, mivel nem vérrokonok vagyunk. Ezt megértettem, és azóta nem is féltem „elengedni” az érzelmeimet.

Pár hét múlva (mivel atletizálok) megszűnt az edzés. Szerencsére a mostohaapám tesója (azaz az Ő apja) is atlétika edző. Szóval hozzá kezdtem járni. Az első edzésen nagy meglepetésemre a lánya is ott volt. Erre megkérdeztem edzés után, hogyhogy itt volt? Erre mondta, hogy ő is atléta!

Ezután megpróbáltam közelebb kerülni hozzá, persze anélkül, hogy nagyon „nyomulnék”. És most pont itt tartok. Remélem, tetszett a történetem. Kívánjatok szerencsét!

Forgasd a tollad, írd ki magadból!

Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!