Bajba kerültem miatta, annyira szerelmes voltam...

Az én történetem 2 évvel ezelőtt kezdődött, amikor szerelmes lettem. Ö volt az első minden téren, és ő ezt ki is használta. Akkor voltam 18. Bulizni akartunk, jól élni. Kitalált egy pénzszerzési módot: lopjunk. Nem akartam megtenni, hisz nem ilyen vagyok, de megnyugtatott hogy nem lesz semmi baj, nem lesz belőle semmi, megússzuk. Elhittem. Nem így lett, lebuktunk, és mivel felnőttnek számítottam, be is vittek a rendőrségre. Nagyon kiborultam, szólni akartam anyuéknak, de lebeszélt róla, mondván úgysem lesz belőle semmi. Nem szóltunk végül.

De küldték a levelet, anyumék megtudták, nagyon kiakadtak rám. Volt tárgyalás, 2 év szabadlábra bocsátást kaptunk, ami pont a napokban járt le. Persze akkor anyuék nagyot csalódtak bennem, és okkal, meg el is lettünk tiltva, és én hülye csak mentem utána, utána mikor elfogadták volna, hogy mi újra együtt vagyunk, megcsalt. Mára ott tartunk, hogy egymásra sem nézünk, ha talizunk. Nem gyűlölöm, csak csalódtam.

Soha senki ne keveredjen ilyen dologba egy fiú miatt, nem éri meg, mert igenis van következménye, hónapokig minden egyes nap eszembe jutott, mi volt, még mostanság is. Lehetsz szerelmes, de ne bízz vakon senkiben! Remélem, érdemes volt veletek megosztanom, és hallgattok majd rám!

Forgasd a tollad, írd ki magadból!

Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!