Egy mozgássérült lány élete

Egy mozgássérült lány élete

2009.12.30.

Sokan elhúzódnak tőlem akik nem ismernek, mert csak azt látják hogy milyen a lábam, és ez miatt nem akarnak megismerni. Apukám halálával úgyéreztem én is meghaltam vele együtt. De aztán megismertem egy fiút, aki visza adta az életem. De ahogy visza adta, úgy el is vette. Hónapokon keresztül csak kihasznált. Úgyéreztem hogy mindenki elfordult tőlem. Mindenkitől csak bántott. Az anyám és a testvéreim is folyton csúfoltak és vertek. Nagyon fáj a lelkem és a szivem. 14 évesen elkezdtem inni, egy darabig jó volt, az ital elfeledtete velem a gondokat, de már most ha iszok csak egyre jobban előjönnek a rossz emlékek. Aztán 15 évesen nagyon mély depresszióba zuhantam.

Reggeltől estig-estétől reggelig csak sírtam és sírtam. nem voltam hajlandó beszélni senkivel. Aztán egy napon annyira elborult az elmém, hogy felvágtam az ereimet, amibe majdnem belehaltam. És mikor magamhoz tértem, azt láttam aogy a testvérem ott ül az ágy mellett és zokog. Még mai napig fáj a lelkem és a szivem, mert ezt a sok szenvedést nem lehet elfelejteni. Azt a fiút sem tudom elfelejteni, mert minden nap találkozom vele, mivel egy suliba járunk. Csak annyit kértem tőle hogy ne előttem csókolja meg a barátnőjét, és azért is direkt pont akkor kezdi el csókolgatni, mikor ott vagyok és látom. Legszivesebben meghalnék, de a testvéreim miatt nem teszem meg. De mindig olyanokat csinálok amivel rásegítek hogy hamarabb eljöjjön a halál. Nekem az élet nem jelent semmit. Nem félek a haláltól. Akár mikor jön, tárt karokkal várom.

Még mindig nagyon sokszor veszekszünk. A betegségem miatt nagyon sokan csúfolnak. Sokan elhúzódnak tőlem, akik nem ismernek, mert csak azt látják, hogy milyen a lábam, és emiatt nem akarnak megismerni. Apukám halálával úgy éreztem én is meghaltam vele együtt. De aztán megismertem egy fiút, aki visszaadta az életem. De ahogy visszaadta, úgy el is vette. Hónapokon keresztül csak kihasznált.

Úgy éreztem hogy mindenki elfordult tőlem. Mindenki csak bántott. Az anyám és a testvéreim is folyton csúfoltak és vertek. Nagyon fáj a lelkem és a szívem. 14 évesen elkezdtem inni, egy darabig jó volt, az ital elfeledtette velem a gondokat, de már most ha iszok csak egyre jobban előjönnek a rossz emlékek. Aztán 15 évesen nagyon mély depresszióba zuhantam. Reggeltől estig-estétől reggelig csak sírtam és sírtam. Nem voltam hajlandó beszélni senkivel. Aztán egy napon annyira elborult az elmém, hogy felvágtam az ereimet, amibe majdnem belehaltam. És mikor magamhoz tértem, azt láttam hogy a testvérem ott ül az ágy mellett és zokog.

Még mai napig fáj a lelkem és a szívem, mert ezt a sok szenvedést nem lehet elfelejteni. Azt a fiút sem tudom elfelejteni, mert minden nap találkozom vele, mivel egy suliba járunk. Csak annyit kértem tőle hogy ne előttem csókolja meg a barátnőjét, és azért is direkt pont akkor kezdi el csókolgatni, mikor ott vagyok és látom. Legszívesebben meghalnék, de a testvéreim miatt nem teszem meg. De mindig olyanokat csinálok amivel rásegítek hogy hamarabb eljöjjön a halál. Nekem az élet nem jelent semmit. Nem félek a haláltól. Akármikor jön, tárt karokkal várom.

Forgasd a tollad, írd ki magadból!

Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!