/ TEST / fiúknak

TEST fiúknak kategória (494)

Majdnem mindenkivel előfordult már, hogy napközben álmosnak éreztük magunkat. Akkor van igazán baj, ha a túlzott álmosság a napi munka, a gyermekgondozás, sőt, még a szabadidős tevékenységek útjában is áll.
2010-03-18
"Olyan megtörténhet, hogy a here kijön a zacskójából, vagy amiben ott benne van? Ilyenkor rendesen működik? Hogyan lehet észrevenni?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.
2010-03-08
"A hímvesszőmön sok kis "pötty" van, és mikor kicsit megnyomtam az egyiket, fehér valami jött ki belőle. A herezacskómon van egy jóval nagyobb dolog is, ami kemény, és nem lehet szétnyomni sem. Nem tudom mitévő legyek, kérem segítsen." Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.
2010-02-25
Szinte már mindennapossá váltak a számítógépekről és az általuk okozott káros hatásokról szóló cikkek. Halljuk a rádióban, a TV-ben vagy olvassuk az újságban. Most ezekről szeretnénk egy összefoglalóbb képet adni, hogy pontosan tisztában legyünk a számítógép veszélyeivel.
2010-02-19
"Az alkohol befolyásolja a testméretet és a péniszméretet? Én amúgy is alacsonyabb vagyok az átlagnál: 14 évesen 160 cm vagyok, nemi szervem állva 14cm. Árthat az, ha havonta egyszer-kétszer iszok a haverokkal, vagy vízipipázok?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.
2010-02-14
Szinte már mindennapossá váltak a számítógépekről és az általuk okozott káros hatásokról szóló cikkek. Halljuk a rádióban, a TV-ben vagy olvassuk az újságban. Most ezekről szeretnénk egy összefoglalóbb képet adni, hogy pontosan tisztába legyünk a számítógép veszélyeivel.
2010-02-12
Fritz Kahn 1888-ban született, berlini szülész-nőgyógyász volt és a világ egyik legismertebb orvosi illusztrátora is egyben. Most az ő fikcióit láthatjuk Henning Lederer videóján - a híres orvos így képzelte el az emberi testet belülről.
2010-02-08
Télvíz és járványok idején érdemes sokféle természetes anyaggal erősíteni az immunrendszert, így például drogokkal is. Félreértések elkerülése végett, a növényi drog a gyógynövénynek az a része, amely a hatóanyagot tartalmazza.
2010-01-19
Nagyon sok pasi ébred reggelente úgy, hogy erekciója van, amire a hajnali pénisz merevedés jelenség ad magyarázatot.
2010-01-04
A Wii játékok közben annyi kalóriát égethetsz, mint egy kiadós séta során. Kutatások kimutatták, hogy egyes videó játékok olyan energia ráfordítást igényelnek, mint a mérsékelt intenzitású testmozgások.
2009-12-23
A térképnyelv egy ártalmatlan, jóindulatú elváltozás. Kialakulásának gyakorlatilag az a lényege, hogy a nyelv bizonyos részein a nyelvpapillák (a szabad szemmel is látható apró dudorok) hiányoznak, ezért szabálytalan körvonalú, sima, fényes, vörhenyes elváltozások alakulnak ki a nyelven.
2009-12-04
Miért van az, hogy a ráncok és rák kockázatának ellenére az emberek egyre növekvő százalékban látogatják a szoláriumokat minden évben? Mert nagyon sokuk - szó szerint - rabja az UV-nek.
2009-11-24
Egyetlen fiú vagy férfi sem vágyik összement herékre, különösen, ha mellé megnövekedett mellek, és esetleges impotencia is társulhat.
2009-11-12
Most indulnál szexuális felfedezésre, vagy már megtetted? Kérdéseid vannak, de nem mered senkinek sem feltenni? Most megteheted: a neten keresztül! (x)
2009-11-03
Az egészségügyi probléma megelőzése legalább annyira fontos, mint a meglévő betegség kezelése. Igaz ez az urológiai bajokra is. Az úgynevezett egészségprogramok egy része ezt kívánja segíteni. Hogyan működik és milyen célokkal egy ilyen urológiai egészségprogram? (x)
2009-10-09
<<  1 ... 30 31 32 33  >>