szemüveg
#Testi problémák

Segítség, szemüveget kell hordanom!

2015.01.05.
1 perces olvasási idő

Csak azért, mert szemüveges lettél, úgy érzed nem vagy elég vonzó? Nagyon sok fiatal aggódik a külseje miatt, s cseppet sem érzi magát vonzónak szemüvegben.

Még a világ legvonzóbbnak tartott személyiségei is aggódnak amiatt, hogy vajon kellőképpen jól néznek-e ki. Itt az ideje, hogy felhagyj a folyamatos önmarcangolással, fejleszd az önértékelésed, s próbálj a valóban fontos dolgokra figyelni!

Először is eljött az idő, hogy ráébredj, hogy a szépség meglehetősen tág fogalom. Ami szép az egyiknek, az csúnya a másiknak. Arról nem is beszélve, hogy a külső a kisugárzásnak csak egy részét jelenti. A megjelenésed, a viselkedésed, a személyiségedből fakadó erő, a humorérzéked, barátságos megnyilvánulásaid sokkal nagyobb súllyal esnek a latba.

Másrészt nem árt, ha tudod, hogy manapság szemüveget hordani vagány dolog. Az általánosságban vonzónak ítélt hírességek - Alicia Keys, Rose McGowan, Adam Sander, Johnny Depp stb.- nagy százaléka szemüveget visel. Sőt, a divatmágus Calvin Klein is szemüveges!szemüveg

Harmadrészt te magad is tehetsz azért, hogy legyen önbizalmad, s jobban érezd magad a bőrödben. Készíts listát öt-hat általad kellemesnek ítélt külső tulajdonságodról, s napjában háromszor fusd át a felsorolást! Igyekezz felfedezni a neked előnyös színeket, árnyalatokat, s viseld a kiválasztott színeket gyakrabban.

Kísérletezz, válogass a különböző stílusú szemüvegkeretek között. Minden arcformához eltérő forma előnyös, ezért próbálj fel minél több fazont. A tiniknek külön modelleket gyártanak: találd meg az egyéniségedhez, az arcodhoz legjobban illőt.

A legfontosabb mégis az, hogy fejleszd az önbizalmad; minden nap tegyél valamit önmagadért, a jobb közérzetedért.

(O.K.T.)

Kapcsolódó címkék

szem