/ TEST / Szabad melltartóban aludn...
  2020-06-19

Szabad melltartóban aludni?

Nincs abban semmi rossz, ha melltartóban vagy alvás közben, feltéve, hogy kényelmes. Főként akkor érdemes megfontolni a melltartóban való alvást, ha egy lány melle túlzottan érzékeny.

- hirdetések -

Valószínűleg már rengeteg pletykát hallhattál, pozitívat és negatívat egyaránt az alvás közbeni melltartó viseletről. Az igazság az, hogy semmilyen tudományos alátamásztásuk nincs ezeknek a pletykáknak. Nem lesz a melled másabb attól, hogy melltartóban alszol.

Legendák nyomában...

Tény, hogy nem kerülhető el a mell megereszkedése akkor sem, ha nem veszed le a melltartót. Szóval emiatt kár kényelmetlenséget okozni magadnak.

Nem fog tőle rák kialakulni a melleidben, és nem is fogja gátolni azokat a növekedésben. 

Egyes nők azért viselnek az ágyban is melltartót, mert kényelmesnek találják. A legjobb választás egy könnyű, nem drótozott melltartó lehet. Egyes pizsamáknak is van melltartó részük.

Az alvásra kiválasztott melltartó ne legyen túl feszes és ne legyenek kényelmetlen részei: az alvás közben viselt melltartó befolyásolhatja a nők egészségét, mivel ha túl kényelmetlen, az alvászavarokkal járhat együtt.

A kényelmet figyelembe véve sosem jó ötlet olyan melltartót viselni (nappal vagy éjszaka), amely túlzottan szoros vagy nem illeszkedik megfelelően.

Keress fel egy szaküzletet vagy egy speciális melltartóboltot, hogy kiválaszthasd a magadnak legmegfelelőbb, legkényelmesebb melltartót, amíg növekedsz és fejlődsz.

(KamaszPanasz - Ő. B.)